Lokne ponovno u modi!

Olivia Rodrigo Instagram
Nekada davno, točnije 80-ih godina kada ti još nisi ni bila u planu, kovrčava kosa bila je look koji su furale baš sve curke. S obzirom da figaro tada nije postojao na kugli zemaljskoj, mini val bilo je najlakše postići frizerskim tehnikama namakanja kose kemikalijom koja bi kosu učinila trajno kovrčavom. Izgleda da je došlo vrijeme ponovnog oživljavanja takvih metoda kovrčanja kose.
Vidi originalni članak

Najbolje bi bilo da iskopaš stare mamine fotke iz njezinih teen dana kako bi se uvjerila koliko su kovrče tada bile popularne. S obzirom da nam se takav trend vratio na velika vrata, a sve više celebova na Instagramu dijeli fotke s valovitom kosom, vrijeme je da ti pokažemo nekoliko načina na koji se kosa može nakovrčati.

via GIPHY

 

Ukoliko nisi spremna na trajni mini val, svakako izaberi neku od privremenih tehnika, primjerice figaro ili namotavanje pramenova folijom jer u slučaju da ti se rezultat ne svidi ili uvidiš da lokne jednostavno ne odgovaraju tvojim crtama lica, jednostavno opereš kosu i problem-riješen!

 

via GIPHY

 

Ako ipak nisi toliko vješta u eksperimentiranju s vlastitom kosom, prepusti se u ruke frizeru koji će s obzirom na tvoj tip kose zasigurno znati izabrati najbolju tehniku kako bi dobila lokne kakve si zamislila. 

Naravno da ne odgovaraju svakom licu i svakoj dužini isti tip kovrča i zato ti donosimo nekoliko primjera s Instagrama kako bi i ti pronašla inspiraciju za svoju ovosezonsku hit zurku.

 

via GIPHY

 

via GIPHY

 

via GIPHY

 

via GIPHY

via GIPHY

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

 

Posjeti joomboos.24sata.hr