Margot Robbie je zablistala, a sve je zgrozila Salma Hayek

https://www.instagram.com/ontrackontrend/
Oscari slave nabolje talente u svijetu filma, ali kada je riječ o modi, nažalost postoje antitalenti. Donosimo ti top 5 najgore, ali i najbolje odjevenih dama na dodjeli Oscara.
Vidi originalni članak

TOP 5 NAJGORE ODJEVENIH

1. Salma Hayek

Inače prekrasna glumica ovaj put totalno je razočarala u haljini u kojoj izgleda kao jeftini luster. Nismo ovo od nje očekivali.

2.. Whoopi Goldberg

Legendarna glumica nije se proslavila u haljini koja nas podsjeća na stare bakine zavjese.

3. Emily Blunt

Djevojka u vlaku promašila je stanicu, a i haljinu. Napuhana ramena loš su izbor za lijepu glumicu, a haljina izgleda kao stara spavačica. 

4. Andra Day

Glazbenica inače ima ekstravagantan stil, ali ova haljina izgleda kao da je oko sebe zavezala stari stolnjak. Ovo definitivno nije bio dobar izbor za Oskare. 

5. Emma Stone

Prošlogodišnja dobitnica Oscara ovaj put nije briljirala. Odijelo je lijepo i lijepo joj stoji, ali ne ideš na posao Emma, nego na Oscare! Krivo vrijeme i krivo mjesto. 

TOP 5 NAJBOLJE ODJEVENIH

1. Margot Robbie

Holivudska ljepotica i glavna zvijezda filma Ja, Tonya izgleda apsolutno besprijekorno. Elegantna je, jednostavna, a svi okreću glave za njom. Bravo!

2. Jennifer Lawrence

Zvijezda Crvenog vrapca nije mogla bolje odabrati, ova haljina savršeno joj stoji i nitko nije bio odjeven u ništa slično.

3. Saoirse Ronan

Zvijezda filma Lady Bird i njezina nježna roza haljina s velikom mašnom izgledale su savršeno. Pun pogodak!

4. Nicole Kidman

Holivudska kraljica koja nikada ne razočarava. Elegantna je i svake godine izgleda sve mlađe i mlađe. 

5. Gal Godot

Glumica poznata po filmu Wonder woman zablistala je u ovoj prekrasnoj sjajnoj haljini. Prava zvijezda!

Tko po tebi zaslužuje titulu najgore odjevene osobe, a tko najbolje?

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...
 

Posjeti joomboos.24sata.hr