Mislili ste da ovaj trend više nećete vidjeti? Prevarili ste se

instagram@kimkardashian
Da, nakon omražene pederuše, scrunchie gumice i chokera, stigao je još jedan omraženi trend iz 90-ih.
Vidi originalni članak

Zašto? Pobogu, zašto?, pitamo se mi koji smo i u 90-ima mrzili te debele gumice sa tkaninom, trenutak u kojem nam je mama gurnula pederušu u ruke jer smo išli na školski izlet pa da "nam ruke budu slobodne" još uvijek je prilično traumatično.

I da, nakon užasnih chokera koje nitko normalan koji je odrastao u 90-ima ne bi više nikad nosio i štreberskih "pederuša", vratile su se kanđe. 

Sada poznate kao "claw" kopče, velike plastične kopče, opet su među najhot trendove stigle na velika vrata.  Slavni dizajner Alexander Wang na njujorškom Tjednu mode najavio je njihov prilično neočekivani povratak. Metalik, smeđe i crne kopče šetale su po modnoj pisti.

U devedesetima ih je proslavila Rachel iz popularne serije Prijatelji, odnosno glumica Jennifer Aniston koja je u to vrijeme diktirala i modne trendove, ali i one u frizurama.  No osim Alexandera Wanga, Čini se da ni Kim Kardashian nije bed pohvaliti se s tim komadom plastike.  Nedavno je na Instagramu objavila throwback fotku.

Jesi li i ti luda za trendovima iz 90-ih? Napiši u komentarima.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr