Na male ekrane stiže spinoff "Slatkih malih lažljivica"

Olivia Rodrigo Instagram
Tugovanju je došao kraj jer se spinoff "Pretty Little Liars" se snima i to sa već poznatim facama.
Vidi originalni članak

Nitko nije ostao ravnodušan kad je stigla zadnja sezona omiljene serije, no ipak ne treba očajavati jer ipak svemu nije kraj. Na oduševljenje obožavatelja službeno je najavljen spinoff "Slatkih malih lažljivica" i u njemu će biti glumice koje već znamo i volimo. 

Sasha Pieterse i Janel Parrish glumit će u seriji "The Perfectionists" koja je napravljena prema istoimenom romanu književnice Sare Shepard, no ne znamo koje uloge su im namijenjene,  a mi se nadamo da će se uz njih pojaviti i ostale glumice iz serije.

U seriji ćemo pratiti pet djevojaka iz američkog grada Beacon Heightsa koji nemaju ništa zajedničko osim da mrze istog dečka, Nolana. Zbog te mržnje skovat će opaki plan kako se njega riješiti, ali kao šala, naravno. No kad Nolana doista pronađu mrtvog upravo na način na koji su one planirale, djevojke će postati glavne osumnjičene... 

Napeta serija na male ekrane stiže 2018. i jedva čekamo!

 

Jeste li spremni za novu sezonu “VideoStara”, najzabavnijeg online talent showa u regiji? Pripremite se jer uskoro lansiramo, a pobjednik, osim super ugovora s JoomBoosom, osvaja i fenomenalno putovanje u Hollywood.

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr