NAGRADNA IGRA Riješi se prištića prije ljetnih vrućina

Official
Bioskin proizvodi su idealni za ljeto zbog svojih prirodnih svojstava! Sretna dobitnica dobiva paket s porizvodima: Bioskin Young, Sensitive i Beauty
Vidi originalni članak

Linija prirodnih proizvoda za njegu kože tvrtke Elbi Medikal sastoji se od Young, Sensitive i Beauty kreme, svi sastojci su 100% prirodni, a jedan od ključnih je prirodni vulkanski materijal klinoptilolit (zeolit). Pažljivim odabirom sastojaka svaki je proizvod prilagođen određenom tipu kože, a za miješanu, masnu i problematičnu kožu idealna je BioSkin Young krema.

Sakrivanje nepravilnosti karakterističnih za problematičnu kožu lica i tijela posebice je težak zadatak tijekom ljetnih mjeseci. Dolaskom visokih temperatura, mnogi pronalaze rješenje u prekrivanju prištića i drugih nepravilnosti različitim kozmetičkim preparatima. Koliko god to prekrivanje bilo učinkovito, takva praksa ima samo kratkoročne prednosti isključivo estetske prirode, a može dovesti i do kontraefekta – povećanja broja prištića i upalnih procesa.

Osim Young, tu su i Beauty i Sensitive kreme, prva idealna za zreliju kožu i smanjenje bora, a druga za osjetljivu kožu majki i beba.

Kako biste preduhitrili ljetne vrućine i riješili se prištića na vrijeme, a s druge dvije razveselili mamu ili nekoga u obitelji, igrajte našu nagradnu igru! Pravila igre su na Instagramu: Zaprati nas, budi originalna i komentiraj zašto baš ti trebaš osvojiti paket s tri kreme, tagiraj nekog frenda i stavi #coolhr i #bioskin.

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr