Novi TikTok trend je crtanje fejk jamica na obrazima?

arianagrande,harrystyles/Instagram/Canva
Iako se TikTok beauty trendovi izmjenjuju kao na traci, jedan od najzapamćenijih trendova ostao je onaj s pjegicama gdje su, i oni koji nemaju prirodne pjegice, pronašli način kako ih napraviti. No, osim pjegica, sada se pojavio trend crtanja fejk jamica na obrazima
Vidi originalni članak

Jedan od najnovijih 'prirodnih' beauty trendova sada su jamice na obrazima, piše Her. Iako je to nešto s čime se ljudi rađaju i teško ih je samo tako napraviti, TikTokerica Arwa ipak je pronašla rješenje.

@arwaakhu Reply to @selen_gue naturally get dimples #foryou #dimples #tips #hacks #selfcare ♬ original sound - ⬲

Arwa u svom videu pokazuje kako jamice u obrazima možete dobiti tako što ćete, na svaki obraz staviti kažiprst i 'dubiti' 30 sekundi. Nakon toga, isti postupak, u trajanju od 30 sekundi, ćete trebati ponoviti s dvije olovke umjesto prsta. Kada završite s olovkama, samo se trebate nasmiješiti i vidjet ćete svoje nove jamice.

Osim ovog trika, izgled jamica na obrazima možete postići makeupom.

Makeup trik za dobivanje jamica na obrazima, na Instagramu je podijelila jedna djevojka koja je, na mjestu gdje želi imati jamice, smeđom pomadom za obrve nacrtala dvije vertikalne crte, izblendala ih kistom i preko toga stavila puder za fiksiranje. 

No, ovi postupci ne jamče vam dugotrajni učinak i, kako tvrde stručnjaci, efektni su samo kada trebate okinuti brzinski selfie.

S time se slaže i dermatologinja Melanie Palm koja je poručila kako su "jamice kategorizirane kao jedinstvena tjelesna osobina" te da "ne postoji jednostavan i brzinski način na koji ih možemo napraviti". I definitivno stručnjaci ovo baš i ne preporučuju da radite kod kuće.

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

Posjeti joomboos.24sata.hr