Ne znaš što za sobom za vikend? Igraj igre naših gamera

YouTube/screenshot, canva
Tmurno vrijeme idealno je za igranje igrica, zato smo pročešnljali prijave i pronašli rješenje.
Vidi originalni članak

Jeste bacili pogled na prognozu? Ako jeste znamo da niste previše oduševljeni. Ako vam se neće dati nigdje izaći to ne znači da vam treba biti dosadno. Pogledajte što igraju naši Videostar finalisti i inspirirajte se. 

Minecraft

Danijel Matković, poznatiji kao NoYzY, u prijavi za Videostar marljivo gradi karijeru tj. kuću. Isto možete i vi. Tko još ne igra Minecraft, nek počne jer zabava garantirana satima.

 Istraživanje terena, sakupljanje resursa, automatiziranje proizvodnje, te borba se sa stvorenjima i ostalim igračima ukratko je ova popularna igrica.  U slobodnom Minescraft svijetu možeš izgraditi praktički sve što tvoja mašta poželi, a igrica pomalo podsjeća na lego svijet.

 

Horizon Zero Dawn

 

 

Ljuan Čollaku a.k.a. Ragekid igra ovaj akcijski RPG. U Revenge of Nora otkrijte ​​tajne plemenskih društava, drevnih artefakata i napredne tehnologije koje će odrediti sudbinu planeta, kao i samog života. Nevjerojatno detaljne šume, impozantne planine i atmosferske ruševine prošlih civilizacija kao i cool priča prikovat će te za monitor, zato oprez.

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 



Posjeti joomboos.24sata.hr