Nemoguće: Christina Aguilera slikala se bez make-upa!

promo
Sigurno niste ni znali da Xtina ima pjegice! Predivno joj stoje.
Vidi originalni članak

Poznata pjevačica slikala se za naslovnicu magazina Paper bez trunke šminke. 

Cijela njena karijera obilježena je raznim lookovima, koji su imali naglašenu šminku. Sjećate li se Lady Marmalade?

 

Teško je za povjerovati da je to zapravo ona. 

 

"Ja sam izvođačica i volim šminku. Ali, trenutno osjećam, i u životu i u glazbi, da mi je jako važno maknuti sve nepotrebno i cijeniti tko si u svojoj stvarnoj ljepoti", rekla je ona. 

Osim što je slikana bez šminke, Christina je pokazala i kako izgleda s dramatičnom šminkom. 

 

Kako god bilo, Christina je predivno ispala! Slažeš li se?

 

 

 

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra. 

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

Posjeti joomboos.24sata.hr