Nika ti savjetuje kako pronaći savršenu maturalnu haljinu

xniks2x/YouTube
Vrijeme je maturalnih večeri i pitanja 'Koju haljinu odabrati?' Nika je tu da ti olakša
Vidi originalni članak

Duga, kratka, sa šljokicama, jednobojna, tamna, bež, pink, crvena? Sto pitanja, a odgovora nigdje. Kakvu haljinu odabrati za najvažniju večer u životu teenagera, maturalnu večer?! 

Nika u prekrasnoj haljini GIOVANNI na finalu kviza 'Znaš il' padaš'

Svi smo ovo prošli, ali, sva sreća - ti sad imaš našu xniks2x da ti pomogne u traganju za savršenom haljinom u kojoj ćeš očarati baš svakoga. Ovo je njezinih 5 savjeta kako do maturalne haljine iz snova.

GIOVANNI je nosila i na Videostaru

1. 'Biraj ono što se tebi sviđa'

Iako je trenutno možda popularno nešto drugo, ako se tebi sviđaju pink haljine, odaberi pink haljinu. Ako voliš jednostavnije modele, ne moraš se voditi time da je sad u trendu glamur sa šljokicama. Ako voliš glamur sa šljokicama, biraj takvu haljinu. Uvijek se vodi time da se tebi sviđa ono što nosiš, a brend Giovanni ima savršen odabir haljina apsolutno svih modela, boja i veličina!

2. 'Razmišljaj o tome da ti je ovo posebna večer'

Da, da, maturalna večer jedna je od najvažnijih večeri u životu svakog teenagera,a posebno teenagerice. I zato svi žele zasjati. Haljina je taj glavni komad koji će istaknuti sve tvoje atribute, pa ti čak nije potrebno ni mnogo nakita i dodataka uz 'onu pravu' haljinu!

3. 'Biraj haljinu koja odgovara tvojoj figuri'

Svaka od nas je divna i genijalna, a ako odaberemo haljinu koja savršeno odgovara baš našoj figuri, tu našu ljepotu i genijalnost ćemo samo dodatno istaknuti. Visoka si? Biraj haljinu koja će ti istaknuti noge. Niža si? Odaberi haljinu koja će ti izdužiti figuru. U Giovanniju će vam ljubazne prodavačice rado pomoći savjetima i zajedno ćete odabrati haljinu koja će baš tebi savršeno odgovarati.

4. 'Neka bude praktična'

Kad već izdvajaš za haljinu, neka to bude haljina koju ćeš kasnije moći nositi na neke svečanije večere, svadbe, krštenja i sve one događaje koji zahtjevaju dodatno sređivanje. Takvih, na svu sreću, uvijek možeš naći u Giovanniju, na svim njihovim prodajnim mjestima. 

5. 'Nemoj uzeti odmah prvu koju probaš - osim ako ne zaplačeš kad se vidiš u njoj'

Isprobaj nekoliko haljina, pet, deset, 15... Nemoj uzeti baš prvu koju isprobaš... Daj šansu i onima koje ti na vješalici ne izgledaju baš nešto, jer, tko zna, možda će na tebi izgledati genijalno! Okej, ovo pravilo 'nemoj uzeti baš prvu koju probaš' ne vrijedi samo ako zaplačeš kad na sebe navučeš prvu haljinu - jer ti je toliko prekrasna. Onda je slobodno kupi!

Haljine GIOVANNI savršen su odabir za svaku svečanu priliku, a maturalna večer jedna je od njih. Haljine možete kupiti u svim njihovim trgovinama čije adrese nađi ovdje! Ako nisi iz Zagreba i ne možeš putovati do glavnog grada po haljinu, skokni na njihovu Facebook stranicu i naruči haljinu tamo!

PROMO KOD

Najbolji dio je što ti Nika daje promo kod koji možeš iskoristiti i tijekom kupnje u butiku i putem Facebooka. Kod je NIKA20, a uz taj kod dobivaš 20 posto popusta na haljinu koju odabereš!

Ovaj članak napravljen je u suradnji s GIOVANNIJEM po najvišim standardima JoomBoos native studija.  

Posjeti joomboos.24sata.hr