Odsad možete kupiti matching džemper za sebe i svog psića

missguided
Ovo je nešto najslađe što smo vidjeli u posljednje vrijeme...
Vidi originalni članak

Okej, ako imate psa, ova vijest će vas jako razveseliti. Naime, brand Missguided u prodaju je izbacio matching džempere za vlasnice i njihove čupave ljubimce i ljudi su, očekivano, oduševljeni idejom.

Džemper za psića košta 12 funti (oko 100 kuna), a za vlasnicu 25 funti (oko 217 kuna) i, naravno, dolaze u raznim veličinama, javlja Bustle.

U raznim bojama i stilovima

Za psiće su to 'small', što je idealna veličina za Chihuahue, Jorkširske terijere i ostale manje pasmine, zatim 'medium' za pasmine Jack Russell, graničarski terijer ili mops te 'large' za biglove, američke koker španijele ili ostale veće pse. Za ljude su, pak, veličine klasične pa ih ne moramo ni objašnjavati.

Neki su već rasprodani

Džemperi dolaze u nekoliko boja, dezena i oblika, a najbolji dio je taj što su svi pleteni i preslatki. Također, toliko su popularni da su neki od njih već odavno rasprodani.

Tko je već krenuo u shopping? Za sve vas koji niste ili ne planirate ovo naručivati online, sigurno poznajete neku tetu, mamu, baku, strica ili tatu koji će vam 'naštrikati' dva ovakva matching džempera za vas i vašeg psića. Idealno bi bilo u nekom blagdanskom dezenu!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

Posjeti joomboos.24sata.hr