Oni su glumili u hororcima, a totalno smo zaboravili na njih

YouTube/screenshot, canva
Deset hollywoodskih zvijezda koje danas obožavaš nekada su glumile u horor filmovima.
Vidi originalni članak

Ove glumačke zvijezde pamtimo po brojnim drugim ulogama, a skroz smo zaboravili na to da su nekada na početku svojih karijera igrali upravo u horor filmovima. 

Donosimo ti listu glumaca koji su igrali u hororcima, a mi smo na to zaboravili

RENÈE ZELLWEGER I MATTHEW MCCONAUGHEY – TEXAS CHAINSAW MASSACRE: THE NEXT GENERATION 

U jednom od najpopularnijih hororaca svih vremena uloge su dobili Renèe i Matthew. Renèe je glumila tinejdžericu koja bježi od poludjelog Matthewa. Ovaj film snimljen je prije vrtoglavih dvadeset godina.

JENNIFER ANISTON – LEPRECHAUN (1993)

Prije nego što je počela snimati seriju koja ju je proslavila ”Prijatelji”, Jennifer je glumila u hororu ”Leprechaun”. Tijekom cijelom filma Jennifer se bori protiv kućnog duha koji natrag želi svoj ćup sa zlatom.

CHLOE GRACE MORETZ – THE AMITYVILLE HORROR (2005)

Chloe je tada imala samo osam godina, a utjelovila je jedno do Lutz djece koja su bila sve samo ne normalna. U filmu još glumi i Ryan Reynolds.

JOHNNY DEPP - A NIGHTMARE ON ELM STREET (1984)

U prvom u nizu filmova o Freddyu Kruegeru, pojavio se mladi i seksi Johnny u ulozi Glena čije prijatelje tijekom noći ubije – pogodi tko? A pogodi kako završava Glen!

JENNIFER LAWRENCE – HOUSE AT THE END OF STREET (2012)

Ako živiš u kvartu gdje postoji neka čudna kuća koju uvijek zaobilaziš u širokom luku onda ćeš razumjeti Jennifer koja glumi Elllisu, sedamnaestogodišnju djevojku koja je u vezi s dečkom čija je sestra nestala nakon ubojstva njihovih roditelja.

BRAD PITT – CUTTING CLASS (1989)

Na samim počecima svoje karijere, fatalan Brad glumi košarkaša Dwighta Ingallsa. Ono što nitko ne zna je da Dwight ponekad rekreativno voli ubijati.

MILA KUNIS – AMERICAN PSYCHO II: ALL AMERICAN GIRL (2002)

Između snimanja serije ”Lude 70-te”, Mila je snimila i ovaj horor film u kojem krade tuđi identitet i pretvara se u serijskog ubojicu.

LEONARDO DICAPRIO – CRITTERS 3 (1991)

Horor s daškom science fictiona i komedije prati radnju malih čupavih vanzemaljaca koji vole jesti ljude, a Leonardo pokušava pobjeći od njih.

KEIRA KNIGHTLEY: THE HOLE (2001)

Ovo je jedna od prvih Keirinih velikih uloga u kojoj glumi Frankie, popularnu studenticu koja s još tri studentice markira odlazak na izlet. Na kraju se nađu u napuštenom nuklearnom skloništu gdje započinje njihova horor priča.

PATRICK DEMPSEY: THE STUFF (1985)

Na našoj listi nalazi se još jedna zvijezda iz ”Uvoda u anatomiju”. The Stuff je science fiction horor o misterioznim zombijima koji počinju vladati gradom.

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr