Opet nas lažu: Kendall zar misliš da smo glupi?!

Olivia Rodrigo Instagram
Cijeli ženski klan Kardashianki prilično je plastičan, a ono što nismo mislili je da će i Kendall preći na plastičnu stranu
Vidi originalni članak

Kardashianke su u naše živote ušle prije više od 10 godina sa svojim popularnim reality showom. A osim što smo tada prvi put vidjeli da poznati stvarnu i jedu, Kardashianke su stvorile novi trend ljepote.

Vrlo brzo su postale nezanimljive premršave djevojke i novi trend oblina je zavladao. Dok je Kim godinama pokušavala dokazati da za njenu stražnjicu nisu zaslužni silikoni, fileri o ostala čuda, to je nije spriječilo da sve ostalo stavlja u ostale dijelove tijela. Isto su radile i ostale sestre, no za razliku od Khloe koja je to priznala, ostale šute

Njenim stopama krenula je i Kylie koja je promijenila svoj cijeli izgled zahvaljujući filerima i operacija. Vilica, usne, grudi, brada... lista toga što je Kylie promijenila na sebi svakim danom je veća, a ona je tek nedavno priznala da je povećala usne.

Sad je na tapetu stigla i Kendall. Manekenka za kojom svi uzdišu, priznala je da ima problema s aknama i da je baš briga što drugi misle o tome. Nova heroina pokazala je curama diljem svijeta da su akne ok, i da to nije smak svijeta, a zbog samopouzdanja kojim je prštala brzo je postala još veći uzor djevojkama.

I onda je sve palo u vodu.

Kendall je napravila nešto što milijunima koji vjerno scrollaju po njenom Instagramu i gledaju reality show nije moglo promaknuti.

Već se duže vrijeme vrijeme priča da je i Kendall prešla na plastičnu stranu, a njen posljednji selfie te tračeve je dodatno rasplamsao.

 - Kendall s Kylienim usnama - samo je jedan od komentara fanova.

Ovo nije prvi put da se Kendall našla na udaru kritik, ali ona uporno poriče da je išta napravila na sebi. 

Što ti misliš? Jel' Kendall povećala usne?

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr