Ova 3 modela kupaćih kostima će ti 'povećati' grudi

Dreamstime
Odabir kupaćeg kostima zna biti jako stresan posao, osobito ako si vlasnica malih grudi...
Vidi originalni članak

Za sve djevojke s malim grudima imamo odlične vijesti! Mukotrpna potraga za kupaćim kostimom u kojem nećeš izgledati kao daska napokon je završena!
Donosimo ti tri modela koji će tvoje grudi vizualno učiniti većima.

Osim na model, pripazi i na boju te uzorak koji biraš.
Izbjegavaj crne kupaće kostime koji će tvoje grudi učiniti još manjima. Radije biraj žarke boje koje privlače pažnju, a još ćeš bolji dojam stvoriti ako odabereš neku veselu boju za gornji dio kupaćeg kostima te ga kombiniraš s tamnijim jednobojnim gaćicama.

Također, poželjno je da gornji dio bude prugast, točkast ili kakav god ti srce poželi.

Bandeau 

Ovaj model kupaćeg kostima idealan je za cure s malim grudima. Srcoliki izrez i nedostatak naramenica vizualno povećavaju grudi. Osim toga, odlična je stvar kod ovog modela što grudi podupire i odozdo te tako stvara zavidan dekolte.

Volančići

Odaberi kupaći kostim čiji je gornji dio ukrašen volačnićima. Riječ je o triku kojim ćeš odvući pažnju sa svog dekoltea i preusmjeriti je na simpatične detalje.

Korzet

Ako se odlučiš za kupaći kostim čiji gornji dio podsjeća na korzet sigurno ćeš biti primijećena na plaži! Osim toga, ovakvi kupaći kostimi imaju košarice s push up-om koji će pomoći da tvoj dekolte savršeno izgleda.

 

 
Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr