Ova tri horoskopska znaka savršena su za Vodenjaka

Canva/Opinionstage
Već je opće poznata stvar da se Vodenjaka smatra jednim od najinteligentnijih i najzabavnijih horoskopskih znakova i samim time rijetko tko se može nazvati njegovom srodnom dušom, a da bi znali tko onda može biti Vodenjakova srodna duša, pobrinuo se horoskop. Evo odgovora!
Vidi originalni članak

Ako si rođen ili rođena između 20. siječnja i 18. veljače, tvoj horoskopski znak je Vodenjak i to znači da si osoba koja se nikako ne uklapa u kalupe, igraš prema svojim pravilima i nikome ne dopuštaš da te sputava. Također, Vodenjak nosi titulu najsamostalnijeg, najpametnijeg i najjedinstvenijeg horoskopskog znaka i upravo iz tog razloga samo posebne osobe mogu imati titulu Vodenjakove srodne duše. Ako se pitaš koje su oni, horoskop ima odgovor i na to jer, prema astrologinji Lupe Terrones, koja je dala izjavu za Bustle, pripadnici samo tri horoskopska znaka 'dostojna' su te uloge.

1. Blizanci 

Blizancima i Vodenjaku sasvim je prirodno da budu kompatibilni s obzirom na to da su oboje zračni znakovi. Baš kao i Vodenjak, i Blizanci imaju žeđ za znanjima o kojima mnogi niti ne pomišljaju, što Vodenjaka iznimno fascinira. S druge strane, Vodenjak ima tu sposobnost da Blizančevu nezaustavljivu energiju preusmjeri u neke plemenitije svrhe.

"Ovo je podudarnost koju su samo zvijezde mogle napraviti jer Blizanci imaju toliko neotkrivenih osobnosti da Vodenjak više neće morati tražiti nigdje drugdje kako bi našao nekog savršenog za sebe" govori Lupe. 

via GIPHY

2. Strijelac

Vodenjak i Strijelac čine savršen par upravo zbog njihove posvećenosti slobodi i osobnom rastu jer, baš poput Vodenjaka, i Strijelac voli biti neovisan. "Ovdje postoji obostrano razumijevanje kada, na primjer, Strijelac odluči otići sam na spontanu avanturu ili kad Vodenjak odluči saznati sve tajne svemira", govori Lupe. 

Strijelac i Vodenjak možda neće biti baš najemotivniji par, ali oboje su filozofi u srcu i njihova intelektualna povezanost jednostavno se ne može nadmašiti. 

via GIPHY

3. Vodenjak

Nije čest slučaj da pripadnik jednog horoskopskog znaka može biti savršen par s pripadnikom tog istog horoskopskog znaka, no Vodenjak i Vodenjak slagat će se apsolutno savršeno. Ona osobina koja čini da ta veza funkcionira je Vodenjakova jedinstvenost i sposobnost da nikada ne osuđuje druge zbog njihove osobnosti. 

"Bez obzira na sve, ovaj par ima sasvim dovoljno razlika kako bi spriječili da njihova veza postane monotona i dosadna", govori Lupe. 

via GIPHY

Vodenjaci, što kažete? Ima li u ovom istine? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr