Ovaj horoskopski znak MRZI prijevaru!

Pinterest
Neki horoskopski znakovi nikad, ali nikad ne bi varali svoje partnere, ali ni oprostili prijevaru
Vidi originalni članak

Rakovi najviše teže sigurnoj vezi punoj ljubavi u kojoj nema mjesta za preljub. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je riječ o obitelji i kući ništa im nije važnije. Suosjećajan i empatičan, rak je veoma privržen ljudima koji ga okružuju.

Za osobe rođene u znaku raka odanost je ključna riječ. Za partnera biraju osobu koja ih može razumjeti. Površan ili previše ambiciozan partner nije dobrodošao za osobu rođenu u znaku raka. 

Rak puno daje i isto tako puno traži. Željan je pažnje, voli da mu se dokazuje ljubav, ali uvijek 'vraća' istom mjerom. Probleme u vezi rješava odmah, ne čeka da se nagomilaju. 

PS: LayZ je Rak po horoskopu :) 

Osim Raka, i ovi znakovi preziru preljub! 

Bik… kao osoba bik je jako pouzdan. U vezi želi stabilnost. 

via GIPHY

Vaga… živi za pravdu i poštenje. Najviše voli iskrene odnose. 

via GIPHY

Djevica… osjetljiva i 'tradicionalna' u ljubavi. Za voljenu osobu napravit će sve. Baš sve. 

via GIPHY

Jarac… strpljiv, radit će na vezi koliko god je to potrebno. Postoji ipak nešto zbog čega Jarac spreman žrtvovati svoje ambicije – obitelj i ljubav. 

via GIPHY

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

Posjeti joomboos.24sata.hr