Ove probleme razumiju samo cure koje ne znaju nanijeti tuš za oči!

Dreamstime
Svakog dana ista priča...
Vidi originalni članak

Ako se niste rodili s make up kistićem u rukama vjerojatno na svojim šminkerskim počecima niste bili osobito vješti u nanošenju tuša na kapke. Štoviše, mnoge djevojke ni nakon godina iskustva i dalje ne znaju kako bez greške povući tanku liniju kojoj mogu zahvaliti svoj zavodljiv pogled.

Pa, ako ste se prepoznale u ovom opisu, složit ćete se kako je eyeliner jedan od najkompliciranijih dijelova vaše make up rutine, a ovo su muke koje svakodnevno prolaze ljubiteljice tuša za oči:

Tresu vam se ruke

Iako inače nemate problema s rukama koje "vode svoju politiku" prilikom nanošenja tuša na kapke one se počnu nekontrolirano tresti i vaša make up avantura tu prestaje.

Izgledate kao panda

Ne, ovo vam sigurno ne treba dodatno objašnjavati.

Nevidljivi eyeliner

Ujutro, kada ste se posljednji put pogledale u ogledalo, vaš eyeliner je još uvijek bio postojan, ali pomalo čudesno uredno nestane u poslijepodnevnim satima. Kako i kada? Nitko ne zna odgovore na ta pitanja. Jedino gore od ovog scenarija je situacija u kojoj tuš opstane na jednom kapka, ali nestane s drugog, a vi naravno u torbici nemate rezervni eyeliner...

Svako oko izgleda drugačije

Koliko god se vi trudili, apsolutno uvijek ćete na jedno oko tuš nanijeti besprijekorno, a drugo oko će izgledati kao da ste trogodišnjoj sestri dali da se malo igra...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr