Ovi 7 boja kose će biti najtraženije u 2019.

justinemarjan / instagram
Jesenske i zimske trendove smo utvrdili, ali, što ćemo furati 2019.?
Vidi originalni članak

U moru ombre frizura, balayage tehnika, šiški i svega što smo u posljednjih nekoliko godina potpuno isfurali, od 2019. vraćaju se neki stari, možda malo i zaboravljeni trendovi, ali se pojavilo i nekoliko novih bisera. Ovo je pregled 7 najtraženijih boja kose za sljedeću godinu, piše Cosmopolitan.

1. Kestenjasto smeđa sa zlatnim odsjajem

Klasična kestenjasto smeđa boja u 2019. će biti pomalo upgradeana, a Miranda Kerr već je isfurala najnoviji trend. Zlaćani pramenovi i odsjaj daju potpuno novu dimenziju smeđoj kosi, a sljedeća godina će biti u znaku upravo ovakvih transformacija.

2. Crna boja tinte

Ovo nije klasična crna boja, jer je poanta u sjajnom i zdravom izgledu crne kose. Osim bojanja kose, važno je crnu boju nakon toga i održavati maskama i uljima, kako bi zadržala ovakav sjaj kao što je na fotki iznad.

3. Pepeljasto siva

Ova boja nam možda i nije baš toliko nova, jer smo je furali nekoliko sezona unazad, ali trik je u tome da je kosa pri korijenu tamnija, a što se više bliži vrhovima - svjetlija. 

4. Pastelna pink 

Bilo da imate dugu, srednje dugu ili potpuno kratku kosu, pastelna pink je savršen odabir ako ste malo odvažnije i hrabrije s promjenama. A 2019. će definitivno biti u znaku ove boje - i to ne samo na kosi, već i make up-u, odjeći, obući...

5. Baby blonde

Prirodan izgled white blonde boje bit će hit 2019. godine. Poanta je upravo u tome da kosa ne izgleda 'izblajhano' već što je moguće prirodnije, a trik je opet o postepenoj nadogradnji boje od korijena prema vrhovima.

6. Boja čokolade s bakrenim odsjajem

Kao što kestenjasta ima zlatnu, tako čokoladna boja u 2019. traži bakrenu. Opet je trik u nadogradnji boje bakrenim pramenovima kako bi se dobila višedimenzionalnost. 

7. Strawberry medena plava

Strawberry blonde vam je već vjerojatno poznata, a ove godine u priču se umiješala medena nijansa. Ponovno, sve je u sjaju i višedimenzionalnom izgledu, a suptilni prelasci ka crvenkastoj boji su savršeni za one kojima je plava ipak draža u ovakvoj, a ne bijeloj varijanti.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Posjeti joomboos.24sata.hr