Ovih 5 komada odjeće učinit će te vitkijom

Neovisno o obliku tijela, uz pomoć "velikih trikova malih majstora" u svega nekoliko trenutaka vizualno možete postići vitkiji izgled
Vidi originalni članak

Modni portal Who What Wear pozabavio se stvaranjem dojma vitkijeg izgleda uz pomoć određenih odjevnih komada.

Sastavili su listu od 5 'must have' odjevnih predmeta koji laskaju svakom obliku tijela.

1. MIDI HALJINA

Već i ptice na grani znaju da crna boja vizualno sužava te da svaka djevojka koja drži do sebe u svom ormaru treba imati kultnu malu crnu haljinicu.

Ipak, vremena se polako mijenjaju i njezino je mjesto preuzela midi haljina. Ovakav tip haljine na najbolji mogući način naglašava obline istovremeno pružajući vitkiji izgled.

Ako niste ljubiteljica crne boje, slobodno odabirte midi haljinu u bilo kojoj drugoj boji, jer efekt je gotovo isti! :)

2. TRAPERICE VISOKOG STRUKA

Odabir odgovarajućeg tipa traperica, koji vam savršeno odgovara, ponekad zna biti pravi pothvat. Modi stilisti savjetuju traperice visokog struka koje će izgladiti cijelu liniju tijela i dovesti je do savršenstva.

Poput čarolije, nekoliko kilograma "viška" jednostavno nestaje!

3. DUGE JAKNE BEZ RUKAVA

Ovaj pomalo neobični odjevni predmet podsjeća na jako dugački prsluk. Pažnju promatrača usmjerava na svoje stroge linije i strateški prekriva sve eventualne "nedostatke". Na ovaj način svaka linija će uz njegovu pomoć izgledati vitkije.

4. SUKNJE 'A' KROJA

Po riječima modnih stilista, ovo je odjevni komad koji bi trebaa svaka djevojka posjedovati. On naglašava struk i lagano pada preko bokova te na taj način stvara vizalnu "varku".

5. HLAČE S CRTOM

Povratak 70ih je neizbježan. Barem kad je moda u pitanju. Ovakav tip hlača tada je bio iznimno popularan, a danas se vraća u pomalo izmijenjenom obliku. Birajte modele s crtom s uskim i nešto kraćim nogavicama jer ta će vas kombinacija vizualno učiniti višima i vitkijima.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr