Ovo su najpopularniji modni dodaci ovog ljeta

jeftinije.hr
Modni dodaci imaju stvarno ogroman utjecaj na svaki outfit. Mogu ili potpuno usavršiti neki look ili ga doslovno upropastiti. I uvijek se isplati potruditi dobro ih iskombinirati s ostatkom garderobe. Naravno, popriličan je izazov izabrati savršenu torbu, cipele i sunčane naočale i zato je važno imati dobru inspiraciju.
Vidi originalni članak

Mi smo je potražili na ulicama Milana, Pariza, New Yorka i Londona i pronašli sve najvažnije trendove modnih dodataka za ljeto. Ako tvoj stil treba malo osvježenja, provjeri što smo otkrili.

Najpopularniji nakit

Sve što ovog ljeta trebaš znati i imati kad je u pitanju nakit su – biseri i perle. Biserne naušnice, višestruki lančići u kombinaciji zlata i bisera, biserne ukosnice i narukvice – izaberi statement nakit koji će odgovarati tvom stilu. Trend su prigrlili i svi high street brandovi tako da ti izbora sigurno neće nedostajati.

Trendi sunčane naočale

Također, gotovo ništa ne može upotpuniti tvoju modnu kombinaciju kao što to mogu sunčane naočale koje su posljednjih sezona postale neizostavan komad svakog outfita. I ove će godine kao i prošle dominirati mačkasti okviri (čak i oni optočeni biserima), ali i modeli s ogromnim okvirima u stilu 70-ih te mnogima omiljene naočale sa staklima u bojama.

Torbice koje svi vole ovog ljeta

Moraš se složiti da je svaka nova sezona dovoljno dobar razlog za kupovinu nove torbice. A ovog se ljeta nose torbice koje prizivaju trendove prošlosti, a jednako će popularni biti i modeli koji su u modi već godinama - sa sitnim razlikama u veličini, dimenzijama ili obliku, veseli nas da su i dalje u trendu - praktične vrećaste torbe.

Ako već imaš sličan model, onda znaš koliko je praktično kada u torbu stane sve što trebaš za preživjeti vrući ljetni dan – i smartphone bez kojeg ne ideš nigdje, i najdraže slušalice bez kojih ne možeš preživjeti i šminka i novčanik i sve one druge neophodne sitnice.

Veseli nas što su u modi i dalje super popularni ruksaci svih stilova, veličina i boja koji svakim svojim novim izdanjem izgledaju sve više chic. Ako, pak, ne želiš propustiti glavni trend sezone onda obavezno nabavi prozirnu torbicu od vinila ili pletenu torbu - košaru koje su još prošle godine zavladale ulicama modnih metropola.

Ljetne marame u neočekivanom izdanju

Mnogima omiljene ljetne marame i šalovi ove će godine imati posve neočekivanu primjenu. Umjesto oko vrata nosi ih zavezane za ručke torbice. Sudeći prema najpopularnijim modnim blogericama šarene svilene marame koristit ćemo kako bismo upotpunile i razvedrile look torbice.

Nigdje bez kape ili šešira

Od ostalih modnih dodataka, kape i šeširi su i ove godine veliki ljetni trend. Ako si u potrazi za novim trendi modnim dodatkom kojim ćeš i lice zaštititi od sunca, na popis za kupovinu prije odlaska na more obavezno dodaj i šeširić s kratkim obodom, baš poput onih koje smo svi nosili u devedesetima. Za dašak ekstravagancije i originalnosti izaberi otkačeni print ili jarku, neonsku boju.

Veliki hit su i mornarske kape koje su sve velike modne kuće uvrstile u svoje ljetne kolekcije, a modne influencerice i blogerice ponosno prošetale ulicama. S tilom ili bez, mornarska kapa je osvojila srca djevojaka koje ih kombiniraju uz sve, od traper jakne, raskošnih kaputa, udobnih vesti do romantičnih haljina.

Posjeti joomboos.24sata.hr