Poludjeli za njima: 6 jesenskih frizura koje ne skidamo

Francis Specker/Press Association/PIXSELL
Ovih sedam jesenskih frizura doslovno ne skidamo s glave.
Vidi originalni članak

Bardot šiške

Šiške koje su niti predugačke niti prekratke veoma su popularne ove jeseni. Mogu se ispeglati kako bi se potpuno ukrotile i nestale, a možeš ih i isfenirati na četku kako bi se postigao volumen. 

 Plavi bob

Već smo pisali o tome kako je plavi bob pravi trend ove jeseni. Dokaz tome su mnoge poznate zvijezde poput Maje Šuput, Kylie Jenner i Khloe Kardashian. 

Što sjajnije to bolje

Realno, nitko nema baš tako sjajnu kosu za što postoji hrpetina proizvoda za sjaj kose. Naravno, efekt sjajnog dobit ćeš ako kosu nakon samog pranja speglaš peglom. Tako će nastati efekt sjaja!

Frizure koje ističu lice 

Još jedan trend 90-ih vratio se na modnu scenu, a već ga je nosila i Kendall Jenner na kojoj je izgledao savršeno. Podignuta kosa s pramenovima koji padaju izgleda predobro. 

Afro pletenice

Nakon što ga je isfurala Kim Kardashian, ovaj beauty trend dobio je svoju težinu i ove jeseni. Nama ove pletenice izgledaju cool, no postavljamo pitanje koliko se možeš brinuti za svoju kosu nekoliko mjeseci ispletenu u pletenicama. 

Zabavan rep

Kuštravi i zavodljivi rep idealan je za sve odjevne kombinacije i prigode makar nemaš vremena ni oprat kosu, no šampon za suho pranje će te spasiti te cijele muke. 

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr