Je l' moguće? Selena i Justin opet žive zajedno

zenski svijet/instagram
Prvo je kod Selene ostavio samo mar stvari, a onda mu je ona kupila četkicu za zube, a on je to iskoristio da se useli. Oh, Justine, Justine... zar ne žuriš?
Vidi originalni članak

Tračevi već gotovo dva tjedna kolaju da Justin i Selena žive zajedno, a sada se čini to više nisu tračevi. Osim što se ponašaju, ali i izgledaju poput bilo kojeg drugog para na cesti, veza Justina i Selene se čini se zahuktava. Navodno su počeli živjeti zajedno.

Krenulo je to sve spontano. On bi ostavio svoju sportsku opremu kod nje i par majica, a ona mu je kupila četkicu za zube. Uskoro su se pojavili kamioni sa svim njegovim stvarima, tvrdi magazin Life & Style.

Ono što je zanimljivo je da su prošli put prekinuli upravo zato jer su živjeli zajedno.

- Kad bi se nešto dogodilo, ja bi jednostavno poludio. Onda bi i ona poludjela i toliko smo se krvnički svađali jer smo toliko uložili jedan u drugoga - kazao je Justin davne 2015. godine. 

Priznao je i da je zajednički život u osamnaestoj godini izgledao kao nešto slično braku.

- Živjeti s djevojkom, to je sve bilo previše u toj dobi. Ali bili smo toliko zaljubljeni da nam ništa osim toga nije bilo tada važno - kazao je.

Je l' moguće da će sada napraviti isti potez i možda ponoviti istu pogrešku? Što vi mislite? 

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice) Videostara, mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u 18 sati u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

Ne propustite novi broj magazina JoomBoos Videostar koji na kioske stiže u petak, 8. prosinca!


Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr