Saamo Petraa: Pravi dečko držat će te kao kap vode na dlanu

saamopetraa@instagram
Kad radiš ono što voliš, postaješ najbolja verzija sebe. Tako onda i zračiš, a svi znamo da što zračiš, to i privlačiš. Upravo zato nekad privučeš super dečka, a nekad onog za kojeg samo misliš da je super. No kako prepoznati kad je on onaj pravi, pitali smo našu najdražu Youtubericu Saamo Petruu.
Vidi originalni članak

Kad baš tražiš dečka i kad se baš jaako trudiš, to se nikako ne može dogoditi. Kad forsiraš završiš sa svakakvim tipom i nekim tko će ti samo slomiti srce, upozorava Petra i dodaje da treba pričekati jer dečko će se pojaviti i očarati te.
- Ja vjerujem u ljubav na prvi pogled, a upravo takva ljubav mi se i dogodila. Prva sam bila koja je hejtala ljubav, veze i sve što ima veze s tim, a onda se sve promijenilo – govori Petra.


- Cure uvijek traže nešto pomalo nemoguće, a kad pronađu nešto kvalitetno i dobro najčešće je to zbog toga što to nisu ni svjesno tražile ni razmišljale o tome – govori Petra. Najgore je, kaže, stvoriti sliku nekog imaginarnog dečka koji je kao idealan, a zapravo je daleko od toga. 

- Cure su kraljice i bitno je da te tako i tretira. A to se sve vidi po njegovom ponašanju. Uostalom znaš to, vidiš i osjećaš. Ne gledajte samo da je savršeno napucan. Ponekad će te štreber voljeti više nego ijedan nabildani tip koji voli samog sebe – objašnjava. A ljubav je nešto što nam svima treba i ona nam uljepšava cijeli svijet, ali to ne znači da ćeš to znati isprve.


- Najgore je patiti za nekim 10 mjeseci. Pa to nije vozdra. Zašto bi ja patila ako me on ne doživljava ni pet posto? – pita se. Petra i dodaje da je najbolje pronaći nekoga kome ćete biti sve.


- Najbolji savjet od mame koji sam ikada dobila je bilo da izbjegavam probleme i one koji su problematični te da pazim na sebe jer dok god je netko tko je uz mene dobar, neka se držim njega – rekla nam je. I moramo se složiti jer problematični ljudi najčešće rade drame i komplikacije, a mi uz njih postajemo usputne žrtve njihovih situacija, a to nitko ne želi. Veze bi trebale biti jednostavne. Postoje stvari koje su najvažnije u vezi, a one su stvarno univerzalne za sve.

- U vezi je najbitnija iskrenost. Ništa ne tajite. Dečko mora biti pažljiv i mora te poštovati. Pravi dečko će te voljeti i čuvati i paziti da ti ne padne dlaka s glave. To je ono što trebamo imati i što zaslužujemo – uvjerena je. Najgore je kad se u vezi počneš mijenjati zbog nekoga.


- Neće mene nitko mijenjati niti vući sa sobom na dno. Moramo biti partneri. Moramo zajedno ići naprijed. Ne dajte da vas mijenjaju - upozorava Petra i dodaje da preko nekih stvari u vezi ne treba prijeći.

- Nepoštovanje. Kad te ne poštuje nemaš što raditi s njim. A to često može voditi i nasilju. Nikako, ali nikako nemoj dopustiti da netko bude prema tebi grub i nasilan – upozorava Petra i dodaje da je nasilje sve češće u našoj generaciji.


- Čim prvi put digne ruku na tebe, on će to napraviti opet ma koliko god da se ispričavao i uvjeravao da te voli. Nemoj na to nasjesti jer da te voli ne bi mu palo na pamet da to napravi. Budi pametna i bježi od nasilnika – savjetuje.

 

 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto,zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Cijena majica će biti 120 kuna! A, ti možeš birati koja boja ti je nadraža!

Posjeti joomboos.24sata.hr