Seksi i snažne: 5 najboljih ženskih superjunakinja

warner bros
One su seksi, snažne i superjunakinje.
Vidi originalni članak

Iako su ženski superheroji u manjini to ne znači da su manje popularni. Zapravo, još su više cool jer se ipak radi o ženskim superjunakinjama, a mi ti donosimo one najpopularnije koje jednostavno obožavamo. 

1. Wonder Woman 

Prošle godine velike ekrane osvojio je istoimeni film u čijoj je glavnoj ulozi savršena Gal Gadot. Wonder Woman često je proglašena najseksepilnijom superjunakinjom, te je jedna od vodećih feminističkih ikona. Nastala je za vrijeme Drugog svjetskog rata, a inspiracija za njezin lik bile su Amazonke - žene ratnice. 

2. Lara Croft

Uskoro nam stiže novi film s Larom Croft kojeg ovaj put utjelovljuje Alicia Vikander, pa je nastala prepirka na društvenim mrežama tko je bolji u ulozi Lare - Alicia ili Angelina Jolie? Lara Croft, poznata još kao ženska Indiana Jones mlada je aristokratkinja koja je sve o borilačkim vještinama naučila zahvaljujući tati. Za razliku od drugih superjunakinja, Lara nema nikakve moći osim fizičkih vještina. 

3. Buffy - ubojica vampira

Dobro poznata serija koju smo obožavali gledati u djetinjstvu je Buffy - ubojica vampira. Preslatka Michelle Gellar u svakoj se epizodi serije borila protiv vampira, a bila je obična srednjoškolka. Valjda smo je zato toliko i voljeli. Naravno, ne bi priča bila priča da se Michelle ne zaljubi u prezgodnog vampira zbog kojeg smo slinili cijelo vrijeme.

4. Rouge

Marvelova junakinja iz 'X-men' serijala jedna je od mnogima omiljenih superjunakinja. Na samom početku, kada je shvatila da ima supermoći, Rouge je mogla povrijediti bilo kog kog je dotakla. Ipak, s vremenom je naučila to kontrolirati. 

5. Catwoman

Sastavni dio stripova i filmova o Batmanu je poznata 'Žena mačka' koja je nekada pozitivni, a nekada negativni lik. Catwoman posjeduje mnogo oružja, a najdraži joj je bič, te ju karakteriziraju kožno odijelo i dugi crveni nokti. Kao i sve žene, ili superjunakinje i ona se zaljubljuje, pa se stalno nalazi između ljubavi i mržnje prema Batmanu. 

A kako bismo vam pokazali koliko smo zahvalni našim JoomBoos vojnicima, u nedjelju u 11 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu pripremili smo vam pravu poslasticu. Sve ono što niste znali o JoomBoosu i o omiljenim youtuberima moći ćete pogledati u najbrutalnijem dokumentarcu ikada koji je napravio legendarni Robert Knjaz.
 

Posjeti joomboos.24sata.hr