Slavni stilist otkrio kako napraviti rep Ariane Grande!

arianagrande@instagram
Pet poteza dovest će vas do savršenog rezultata dostojnog crvenog tepiha...
Vidi originalni članak

Osim po svom anđeoskom glasu, Ariana Grande je poznata i po svojoj njegovanoj kosi, ali i vječnoj frizuri - visokom repu.

Iako se na prvi pogled čini kako apsolutno svatko zna svezati rep, to baš i nije osobito jednostavno. Kako bi otkrili tajnu njezinog savršenog repa, Billboard je razgovarao s frizerom slavnih, Aaronom Lightom, koji je nedavno nagovorio Arianu da odreže šiške.

Njezinim obožavateljima otkrio je četiri poteza za rep iz snova:

1. Kako sušiti šiške?

Light predlaže da vam postane rutina sušiti šiške s manjom okruglom četkom i nakon toga ih ovijte oko viklera. Također, ne zaboravite na proizvode za stiliziranje kose koji će osigurati zadržavanje prirodne vlažnsti kose, ali i spriječiti eventualna oštećenja.

2. Ne zaboravite ulje

Ako ne želite suhu kosu, nemojte se bojati koristiti ulje. Zahvaljujući njemu vrhovi vaše kose će  biti svilenkasto glatki. 

3. Pronađite pravu gumicu za kosu

Ako želite uredan konjski rep iz kojeg neće ispadati vlasi, potrebna vam je dobra gumica. 

4. Lak za kosu

Znate one dosadne dlačice koje uporno strše na sve strane? Postoji riješenje i za to. posudite od tate četku za brijanje i našpricajte je laganim lakom za kosu te njome prođite cijelom dužinom kose. I to je to! Imate savršen rep dostojan crvenog tepiha! :)

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA. 

Posjeti joomboos.24sata.hr