Što znači klupa u kojoj sjediš?

Koja je tvoja pozicija?
Vidi originalni članak

U  ponedjeljak počinje škola i vraćaš se u svoju školsku klupu. Jel planiraš promijeniti poziciju ili ostati na staroj? Evo što klupa u kojoj sjediš govori o tebi!

PRVA KLUPA 

Mali štreber. Ali, ništa to loše ne mora značiti! Ti voliš pratiti nastavu i to je odlično jer si tako napraviš već pola posla kada rješavaš matematičke zadatke. Barem znaš koje ste gradivo napravili. 

DRUGA KLUPA 

Skrivaš se iza prve klupe jer misliš da oni bolje znaju. Nesiguran si u svoje znanje, što te često zna smesti u ostvarivanju svojih ciljeva. Skupi više hrabrosti!

TREĆA KLUPA 

Ti si na strateškoj poziciji - blizu onih dobrih učenika koji prate nastavu i zabave u stražnjem dijelu redova. Ti si osoba koja voli komunicirati sa svima i zbog toga ćeš steći puno prijatelja, ali i neprijatelja. 

ČETVRTA KLUPA 

Iako voliš zabavu i pričanje s frendovima pod nastavom i dalje te malo zanima škola. Ipak, često prevladava taj tvoj mali vražićak u tebi. No, ne treba to nužno biti ništa loše. 

PETA KLUPA

Bok frajeru ili frajerice. Nemoj slomiti puno srca ove školske godine. Budimo realni, ti si najveća faca u razredu i zbog toga se svi žele družiti s tobom. 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA. 

Posjeti joomboos.24sata.hr