Svi su joj se smijali zbog obrva, a sada je postala poznata upravo zbog njih!

Godinama se borila s ružnim komentarima, a onda joj se život promijenio doslovno preko noći...
Vidi originalni članak

Iako donedavno svijet nije poznavao 17-godišnju Nataliju Castellar, stvari bi se uskoro mogle drastično promijeniti. Naime, ova djevojka iz Puerto Rica godinama se zbog svog izgleda borila sa zlobim komentarima vršnjaka. 

Iako oduvijek ima prelijepe crte lica, često je bila na meti zlobnika koji su neumorno ismijavali njene izrazito guste obrve. No, kako u životu uvijek, prije ili kasnije, sve sjedne na svoje mjesto, i Natalia je dočekala trenutak kada se sve to isplatilo.

Nekako s pojavom Care Delevingne guste obrve ponovno su se vratile u modu. Umjesto da ih čupaju pincetom djevojke ih dana pomno iscrtavaju i olovkom nadopunjavaju, a "lovci na modele" neumorno tragaju za djevojkama koje će svijet obožavati upravo zbog njihovih prirodnih, gustih obrva. Upravo tu u priču "upada" i ova tinejdžerica.

Naime, nedavno je ova predivna manekenka potpisala ugovor s poznatom agencijom NEXT Models te su joj se otvorila vrata koja će joj omogućiti da surađuje s najvažnijim imenima u modnoj industriji! 

"Bila sam žrtva ružnih komentara u školi, a sve se nastavilo s online maltretiranjem. Toliko su me znali maltretirati, da sam ih često htjela ukloniti. Toliko sam ih mrzila, no sad ih obožavam. One su ono što me ističe od ostalih modela. One su moj zaštitni znak i žao mi je što ih nisam tako prihvatila i ranije", otkrila je Natalia u intervjuu za W časopis.

Ako je suditi prema njezinom Instagram profilu gdje je već sad prati gotovo 70 tisuća ljudi, svijet već sad obožava ovu prelijepu djevojku...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr