Volimo muške bff: 4 tipa prijatelja kojeg želiš imati

Pinterest
Većina cura ima najbolju frendicu, ali svaka sanja o muškom prijatelju koji će ih razumijeti na drugačiji način.
Vidi originalni članak

Rasprave oko toga postoje li iskrena muško-ženska prijateljstva nikada neće prestati. Barem se tako čini. Ipak, svaka cura sanja o tome da u svom životu ima jednog pravog muškog prijatelja. Razlog tome je što dečki imaju neke karakteristike koje ne možemo pronaći kod naših frendica. U nastavku vam donosimo četiri tipa muških prijatelja koje svaka cura želi imati.

PRIJATELJ 'ZAŠTITNIK'

via GIPHY

Uz njega se osjećaš sigurno i uvijek je na tvojoj strani. Kad god te netko naljuti predložit će da se on "obračuna" s njim. Iako znaš da to ne misli ozbiljno, lijepo je imati nekoga tko će tako reagirati i nasmijati te svojim prijedlogom.

PRIJATELJ 'RAME ZA PLAKANJE'

via GIPHY

On te nikada neće osuđivati i uvijek je spreman saslušati te dati neki dobar savjet ili utješnu riječ. Nije ti neugodno rasplakati se na njegovom ramenu jer znaš da će ti kasnije biti lakše. Uvijek ste na raspologanju jedno drugome i njega prvog zoveš kad ti se dogodi nešto važno u životu.

PRIJATELJ 'ZABAVALJAČ'

via GIPHY

Uvijek ima informacije gdje je najbolji party i ideju gdje ćete otići na kavu. Uživaš provoditi vrijeme s njim jer je uvijek prezabavno. Kino, koncerti ili obična cuga - svako druženje uz njega će biti nezaboravno.

PRIJATELJ 'ISKRENOST'

via GIPHY

S njim razgovaraš o apsolutno svemu. Problemi u školi ili vezi, komentari na film koji je trenutno u kinima ili o najnovijoj pjesmi 1D-a, ništa mu nije strano. Uvijek će ti reći svoje mišljenje o tebi bitnim stvarima i sigurna si da je iskren. Vaši se stavovi ne moraju podudarati jer se vaše prijateljstvo ne temelji samo na tome.
 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA. 

Posjeti joomboos.24sata.hr