Za ova tri znaka horoskopa prvi dan zime bit će uzbudljiv

Canva/Opinionstage
Ako je vjerovati horoskopu, danas smo, na prvi dan zime, ušli u razdoblje jarca. Takva promjena na mnoge horoskopske znakove neće imati pretjeranog utjecaja, ali neki bi ipak mogli osjetiti neke pomake. Ako te zanima koji su to znakovi, nastavi čitati
Vidi originalni članak

Danas obilježavamo prvi dan zime što znači da smo, prema horoskopu, ušli u razdoblje jarca. Ta promjena na mnoge horoskopske znakove neće imati nekog posebnog utjecaja, ali na neke ipak hoće. Ako te zanima koji će to znakovi pasti pod utjecaj zimskog solsticija i razdoblja jarca, nastavi čitati jer smo za tebe na Elite Daily pronašli odgovore. 

1. Blizanci

Iako su blizanci zračni znak pa hladna energija zimskog solsticija baš ne pogoduje njihovoj prirodi, ona ih ipak priprema na početak nadolazeće godine. Kada se sunce pomakne u osmu kuću, blizanci će naučiti postavljati granice prema drugima, ali i sa samim sobom. Također, blizanci se ne vole ograničavati, ali s obzirom na to da se godina bliži kraju, važno je da procijene u kojim aspektima života bi si trebali odrediti malo više discipline. Iako sve te promjene za blizance baš i neće biti ugodne odmah na prvu, njihova energija će se stabilizirati do početka nove godine. 

via GIPHY

2. Lav

Topla energija lava bi se mogla malo poremetiti s obzirom na to da je nastupio hladni, zimski solsticij, ali to nužno ne mora značiti ništa loše. Iako je ovaj period godine pomalo neugodan za lava, njegova će šesta kuća, koja je zadužena za zdravlje i obaveze, biti naglašena i pomoći će mu da riješi sve obaveze prije nego godina završi. Lav je vatreni znak pa neprestano traži načine na koje će iskoristiti svoju energiju, a zimski solsticij je tu da ga podsjeti da mora uspostaviti neki red kako bi tu energiju mogao iskoristiti na najbolji mogući način.

via GIPHY

3. Škorpion

Kod škorpiona, sunce se pomiče u treću kuću koja označava komunikaciju, učenje i vještine što znači da ovo za škorpiona nije vrijeme najveće aktivnosti, ali ipak naglašava njegovu interakciju s ljudima u okolini i način na koji procesuira informacije. Sada je savršeno vrijeme da se škorpion udubi u teme o kojima želi naučiti više i da naučeno podijeli s ljudima u svojoj okolini. Sa svim naučenim informacijama, ovaj će period škorpiona pripremiti na jedno veliko poglavlje u životu. 

via GIPHY

Lavovi, škorpioni, blizanci, veselite li se promjenama?

 

Posjeti joomboos.24sata.hr