Želiš luksuz za svoju kožu? Vrijeme je da promijeniš gel za tuširanje

NIVEA
Tajni kod za savršenu kožu su trešnja, lotos i Ylang Ylang
Vidi originalni članak

Misliš da vodiš savršenu njegu o koži, ali ona je i dalje suha? Vjerojatno je vrijeme da promijeniš svoj gel za tuširanje. 

- Što se tiče tuširanja, došli smo do zaključka da ljudi taj trenutak u danu percipiraju kao nešto što pripada samo njima u moru svakodnevnih obaveza - posebno je važno to ženama koje žive užurbanim načinom života i vode brigu o svojim obiteljima, djeci i prijateljima.

Stvaranjem novog proizvoda željeli smo omogućiti potrošačima iskustvo pouzdane njege, ali i stvaranje luksuznog trenutka tijekom tuširanja - tvrdi doktorica Rixa Dippe.

Tuširanje je onaj trenutak u danu kada možemo sami sa sobom uživati u opuštajućem dodiru kapljica vode te nježnosti i mekoći pjene novih gelova za tuširanje - NIVEA Creme&Oil Pearls Cherry Blossom s neodoljivim mirisom trešnje, NIVEA Creme&Oil Pearls Lotus s nježnim mirisom predivnog cvijeta lotosa i NIVEA Creme&Oil Pearls Ylang Ylang s opuštajućim mirisom Ylang Ylang cvijeta.

Upravo se tuširanje u vlastitom domu uz nove NIVEA Creme&Oil Pearls gelove za tuširanje pretvara u luksuzni tretman za vašu kožu i osjetila - svakoga dana, a mirisi koji se nude savršeni su proljeće, zar ne?

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr