Želite savršene trepavice? Uz ove trikove ćete ih imati!

Dreamstime
Upravo su one simbol ženstvenosti i ljepote, ali rijete su osobe koje je priroda "počastila" nevjerojatno dugim i gustim trepavicama...
Vidi originalni članak

Mnoge maskare vam obećaju volumen trepavica o kakvima oduvijek sanjate, ali priznat ćete, najčešće nakon isprobavanja ostanete potpuno razočarani rezultatom. Iako postoje različite metode da ih učinite dužim, gušćim i zavodljivijim postoje i manje poznate, ali puno efikasnije metode nanošenja maskare zbog kojih će vaše trepavice izgledati nevjerojatno. 

Naglašene donje trepavice mogu dramatično otvoriti oči i svu pozornost preusmjeriti na njega. Umjesto da ih potpuno preskočite ili nanesete gotovo nevidljiv sloj maskare na njih, četkicu maskare prislonite što je moguće bliže korijenu trepavica. Ovo je idealna tehnika za sve sve koji imaju sitne oči. 

Ako sanjate o megavolumenu, i to možete postići na izrazito jednostavan način! Nakon što nanesete prvi sloj maskare, prije nego se osuši četkicom nanesite baby puder tako da potpuno prekrijete trepavice. Odmah nakon toga nanesite drugi sloj maskare. I pripremite se, efekt će vas šokirati!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr