Zaboravite na tate, sada žare i pale zgodni holivudski sinovi

Olivia Rodrigo Instagram
Njihovi očevi nekad su vladali Hollywoodom, a neki i danas snimaju filmove. No čini se da na filmsku, glazbenu i modnu scenu stupaju neki novi klinci, bolje rečeno sinovi, koji prijete da će izgledom i talentom nadmašiti svoje očeve.
Vidi originalni članak

Scott Eastwood

Sin glumačke legende Clinta Eastwooda glumac je, maneken i profesionalni padobranac. Glumi već više od 10 godina, a neki od filmova u kojima je glumio su  Fury sa Brad Pittom, Brzi i Žestoki 8, Suicide Squad i mnogi drugi.

Max Irons

Jeremy Irons je jedan od najboljih britanskih glumaca koji su poharali Hollywood, no njegov sin Max ne boji se izazova. Do sada je glumio u filmovima The Host, Dorian Gray, Red Riding Hood i mini serijama.

Beau Cassidy

Tijekom 70-ih žene su ničice padale kad bi vidjele i čule tada popularnog pjevača i glumca Davida Cassidyja. Danas njegovo naslijeđe prenosi njegov sin Beau.

Ethan Peck

Biti unuk legendarnog američkog glumca Gregoryja Pecka nije lako, no Ethan se ne da. Osim što se bavi manekenstvom, glumio je u In Time i Gossip Girl.

Trey Smith

Najstariji sin Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith nekako je ostao u sjeni mlađeg brata i sestre, Jaden i Willow. No zgodni Trey krenuo je očevim stopama i pokušava se probiti u glazbenoj industriji.

Sean Douglas

Sin popularnog glumca Michaela Keatona privukao je sve poglede na dodjeli nagrada Oscar 2015. godine kad se tamo pojavio s ocem. Za razliku od tate, Sean se ne bavi glumom već je tekstopisac, a surađivao je s mnogim zvijezdama od Jasona Derula, Nicky Minaj, Demi Lovato i Nicka Jonasa.

Patrick Schwarzenegger

Patrik možda nije počeo bildati kao njegov otac Arnold, ali se bacio u glumačke i poslovne vode. Glumio je u filmovima Stuck In Love i Grown Ups 2, a otvorio je i vlastitu pizzeriju u Los Angelesu.

Rafferty Law

Sin Judea Lawa poznati je maneken. Osim što je nosio revije za Dior i Dolce i Gabbanu, Rafferty svira gitaru, klavir, bubnjeve i bas gitaru te često radi kao DJ.

John David Washington

Sin Denzela Washingtona, bivši je igrač američkog nogometa, a od 2015. pliva u glumačkim vodama. Glumio je uz oca u filmu Malcolm X te seriji Ballers sa slavnim The Rockom.

Sean & Dylan Brosnan

Sinovi bivšeg Jamesa Bonda, Piercea Brosnana, definitivno su naslijedili očev izgled. Stariji Sean studirao je glumu i do sada je glumio u seriji Generation Kill dok je Dylan krenuo u manekenske vode i lice je Saint Laurenta.


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)               
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr