Znamo gdje će biti najbolja zabava ove subote

Ne znaš gdje bi sam sa sobom ovu subotu? Imamo dosta dobar prijedlog koji bi ti se mogao svidjeti ako obožavaš super glazbu.
Vidi originalni članak

Ako dosad nisi znao gdje otići ove subote, mi imamo prijedlog za tebe. Genijalan je. Naime, još samo par dana je ostalo do početka  trećeg izdanja festivala #WELOVESOUND u Zagrebu, na koji dolaze neki od najpoznatijih svjetskih i domaćih DJ-eva.

Napokon lijepo vrijeme

Još će nas počastiti i lijepo vrijeme, napokon, tako da se definitivno isplati otići rasplesati na vrhunsku glazbu na otvorenom.

„Veseli me što nas u subotu očekuje lijepo vrijeme, to nam je jako bitno. Mislim da će biti pravi zagrebački summer opening, očekujemo jako dobru atmosferu i odličnu glazbenu ponudu. Program počinje u 16 sati na Jarunu i trajat će sve do 5 ujutro, a od 5.30 selimo se u klub Aquarius gdje će biti after party. Gosti dolaze iz cijele Europe, a ja pozivam sve da nam se pridruže i provjere zašto je ovo omiljeni zagrebački festival“, rekao nam je Dalibor Oliver Zjačić, organizator #WELOVESOUND festivala.

Drveni plesni podij i svjetleće instalacije

Lokacija festivala je, dakle, između Velikog jezera Jarun i savskog nasipa, pored skate parka, i okružena je zelenilom i drvećem. Za uređenje se koriste četiri tehnologije svjetlećih instalacija, a bit će postavljen i drveni plesni podij.

Svjetska i domaća imena

Američki superstar DJ Seth Troxler predvodi glazbena imena koja će zabavljati nekoliko tisuća gostiju, a ovaj glazbenik, koji je 2013. godine proglašen najboljim na svijetu prema Resident Advisor-u, u Zagreb dolazi nakon nastupa na Movement Electronic Festivalu u Detroitu.

Osim njega, na festivalu nastupa još velikih imena: Švicarka Sonja Moonear, predstavnik francuske house scene Dyed Soundorom, jedan od osnivača svjetski poznate izdavačke kuće Visionquest Shaun Reeves te Luca Cazal, resident jednog od najpoznatijih svjetskih klubova DC10 na Ibizi. Domaće glazbenike predstavlja DJ i nagrađivani producent Andrea Ljekaj, koji je surađivao i s Josipom Lisac.

Sviđa ti se?

Ako ti se sviđa sve što si pročitao, ulaznice možeš nabaviti na Entrio.hr i ticketshop.hr te na svim Tisak Media prodajnim mjestima. Također, možeš ih nabaviti i na službenoj web stranici festivala.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr