Koji horoskopski znak voli izležavanje na plaži, a koji avanture?

Dreamstime
Što si u horoskopu odaje kakav si na plaži. Vaga ima najviše obožavatelja, Bikovi idu potpuno pripremljeni, Ovnove živcira izležavanje, Blizanci stalno bacaju oko na komade...
Vidi originalni članak

OVAN

Za Ovnove plaža je zabava. Živcira ih izležavanje na plaži, to je za njih predosadno. Zato oni uvijek traže dodatne sadržaje kako bi istinski uživali u moru. Kad vide jet ski - raspamete se. Živčani su ako nešto ne ide po njihovom planu, no sve u svemu odlično se zabavljaju.

BIK 

Bikovi na plažu idu potpuno pripremljeni. Idealan odlazak na plažu za njih je - red kupanja, red sunčanja, pa malo hrane... Na plažu uvijek idu s udobnom ležaljkom i luftićem, a rado ponesu i dobru knjigu. Ne vole da im netko smeta s dosadnim razgovorima o ničemu. Osim ako idu s društvom ili možda dragom osobom....

BLIZANAC

Odlazak na plažu za njih je pravi tulum. Nisu od onih tipova koji će se izležavati na plaži. Nakon kupanja, Blizanci kreću u pohode i upoznavanje novih ljudi. Njima je to totalno cool i nisu im jasni ljudi koji na plaži ne razgovaraju s drugim kupačima. Bliznaci uvijek bace oko i na komade. 

RAK 

Najveća im je zabava čitanje knjiga te promatranje ljudi, a neće se libiti niti otvoreno prisluškivati tuđe razgovore. Prave se da spavaju, a zapravo "slušaju tračeve". Rakovi vole istraživati nova mjesta za kupanje, ronjenje im je zakon, a odlazak na neki otok prava avantura. 

LAV

Susretljivi prema svima, Lavovi osvajaju dobrom energijom i šalama. Voli dobru zezenaciju pa će se rado i poigrati s djecom u plićaku. Uvijek je spreman za avanture pa čak i ako netko predloži odlazak na naudističku plažu, Lav je uvijek prvi za. Knjige na plaži za ovaj su znak gubljenje vremena. 

DJEVICA

Uvijek promatra kome su se sve svidjeli, stalno namještaju svoj ručnik za plažu i dok leže planiraju novu školsku godinu. U stanju su sate provesti u moru, ali samo ako su na luftiću, a često će u uši zataknuti i slušalice kako bi mogli uživati u glazbi.

VAGA

Pripadnici ovog znaka obično na plaži imaju gomilu obožavatelja. Pogledate li tko ima najljepši kupaći, najmodernije  naočale i ručnik veličine deke, lako ćete uočiti da su to Vage. Na plažu nose ogromnu torbu iz koje vade sve - od sendviča i grickalica do karata i vodenih rekvizita. Mrze na plaži biti sami. 

ŠKORPION

Ovo je vrijeme i mjesto na kojem oni zablistaju. Na plaži im je baš sve zabavno, koliko god godina imali oni će uživati u istraživanju dna s maskama, entuzijastično će skupljati školjke ili loviti rakove, a lako moguće je i da se upuste u ribolov. 

STRIJELAC 

Ne mogu samo besposleno sjediti i sunčati se, oni žele svaki trenutak iskoristiti. Ipak, vrlo im je važno da pocrne kako bi svi kod kuće mogli znati da su bili na moru. Najradije bi svaki dan išli u drugo mjesto, pa će natjeravati društvo na moru da se ravnaju po njihovim idejama. 

JARAC

Uživat će u čitanju knjiga, no s pola uha će uvijek slušati što se zanimljivo događa oko njega, a istovremeno stalno kalkulirati koliko taj dan smiju potrošiti kako ne bi premašili zadani budžet. Uvijek bira plažu koja ima najviše sadržaja. Čak i na plaži Jarac nastoji biti praktičan. 

VODENJAK

Vodenjaku će atmosferu na plaži odrediti društvo u kojem boravi. Ako je u obiteljskim ili ljubavnim kombinacijama, tada će biti "pitom" te se poput Škorpiona posvetiti ronjenju, pecanju, gradnju kula od pijeska ili zaštite od sunca. Ako je s prijateljima, tada ga pronađite pokraj Lava u kafiću, gdje tulumari kao da ga je netko "pustio s lanca". 

RIBE 

Neće im biti problem dići se rano ujutro kako bi promatrali izlazak sunca, satima će plivati ili samo hodati u vodi te se osjećati kao da tako "puni baterije". Nagovarat će cijelo društvo da iznajme brodić i istražuju udaljene plaže, predlagati roštilj kako bi što manje vremena proveli kod kuće...

Posjeti joomboos.24sata.hr