Kupi bicikl, a Mondo.hr ti poklanja role u vrijednosti od 299 kn

Mondo.hr
Vidi originalni članak

Bicikl ili role? Ponekad je odluka poprilično teška, no od sada više ne moraš razbijati glavu jer Mondo.hr vam uz 11 modela bicikala poklanja role. Bicikl za vas, role za ljepšu polovicu - ili možda obrnuto? Kako god da se odlučili, rekreacija u paru nikada nije bila jednostavnija.

Bicikli na akciji

Tražiš li kvalitetan MTB bicikl, Mondo.hr je izdvojio 11 modela po akcijskim cijenama nižim do 15%. Bilo da bicikl koristiš za vožnju na posao, faks, laganu vožnju gradom ili adrenalinsku vožnju brdskim stazama, unutar ponude sigurno ćete pronaći idealan model. Cijene se kreću već od 1.799,99 kn.

U top formi cijelog ljeta

Ako tražiš hobi uz kojeg ćeš se zabaviti, ali i rekreirati i razgibati, role su uvijek odličan odabir. Uz rolanje gubite do 400 kalorija u jednom satu, a ljetne večeri najljepše je provesti u paru. Ti na bicikl, tvoja bolja polovica na role i zabavna druženja su zagarantirana. Uz bicikl, odabrati možeš između tri modela rola.

2+1 gratis

No, to nije sve. Mondo.hr ne staje sa super akcijama pa uz kupnju tri artikla iz ponude ljetne obuće, onaj najpovoljniji dobivate gratis. Odaberite Ipanema, Puma, Rider ili Sergio Tacchini japanke i treći najpovoljniji par dobivate na poklon.

Provjeri cjelokupnu ponudu i odaberi svoj Nakxus jer uz njega ti poklanjamo role u vrijednosti od 299 kn.

Posjeti joomboos.24sata.hr