Naya 2 sata prije nestanka obitelji slala fotografiju sinčića

naya rivera/instagram
Potraga za glumicom još uvijek traje, a istražiteljski tim smatra da su sve bliže konkretnom tragu.
Vidi originalni članak

Jedan od članova tima koji traži poznatu glumicu Nayu Riveru, nestalu prošloga tjedna, izjavio je za lokalne medije kako se cijelom istražiteljskom timu čini da su sve bliže pravom tragu te da bi potraga uskoro mogla dobiti svoj kraj, piše NBC Los Angeles.

Poslala je fotografiju sinčića 2 sata prije nestanka

Robert Inglis iz Policijske postaje Ventura County izjavio je kako su tijekom istrage doznali da je Naya otprilike dva sata prije nestanka 8. srpnja obitelji poslala fotografiju 4-godišnjeg sinčića Joseyja ispred morske uvale. 

"Na fotografiji koju je poslala članovima obitelji je njezin sin na brodu u uvali. Otkrili smo gdje se ta uvala nalazi", objasnio je Inglis. 

Fotografija je, navode, fotografirana svega 90 minuta do dva sata prije nego su dječaka pronašli samoga na brodu. 

Potraga još uvijek traje

Potraga za glumicom na jezeru Piru u Kaliforniji nastavlja se već peti dan zaredom, a otkako je nestala 8. srpnja, gubi joj se svaki trag. U četvrtak je policija na brodu, koji je Naya iznajmila, pronašla samo njezinog 4-godišnjeg sinčića te njezine stvari, dokumente i pojas za spašavanje. 

Policijske su vlasti prije dva dana objavile kako pretpostavljaju da se glumica utopila u jezeru, no ništa još ne mogu potvrditi sa sigurnošću.

Više informacija uskoro...

Posjeti joomboos.24sata.hr