Prosidba u stilu One Directiona

Katalog
Pismo torbe otišle su u zaborav. Zamijenile su ih one veće i praktičnije
Vidi originalni članak

BIG OUT

Labello je pravi čuvar naših usana. Štiti ih od isušivanja i njeguje, pa je sad pravo vrijeme da Labello uvijek bude u tvojoj torbici. Usnice će biti zahvalne!

Pismo torbe zasluženo su otišle u mirovinu, barem što se tiče ove jeseni. Ove torbice, u koje jedva stanu mobitel i ruž za usne, zamijenile su velike, vrećaste torbe. Osim dobrog izgleda, prije svega važna je praktičnost. 

Kylie Jenner (17), iako još nije pu - noljetna, već se podvrgnula estetskim operacijama. Nagađa se da je povećala usne, korigirala nos i podignula obraze. Čini se da ni ona, kao ni njezine slavnije polusestre Kardashian, nije izdržala teret slave i slavnog prezimena. 

Decentni nakit totalno je out. Narukvice, ogrlice i prstenje jednostavno treba privlačiti pozornost ma gdje bili. Ono treba biti što veće, raskošnije i što šarenije. 

BIG IN

Kišobrani su bili pravi “must have” ovog ljeta, a čini se da ni jesen neće biti puno drukčija. Ali to ne znači da treba tugova - ti. Naprotiv. Protiv groznog vremena možete se boriti kišobranima u jarkim bojama, sa psihodeličnim printovima, s točkicama, prugicama i sl... 

Harry Styles (20) pokazao je da ima veliko srce. Bradleyu, obožavatelju One Directiona, na koncertu u Atlanti pomogao je da zaprosi svoju djevojku. Pozvao ih je na pozornicu, ali Bradley nije izdržao nego ju je odmah zaprosio. Sretno mladencima, možda im Harry zapjeva na svadbi. 

Lorde (17) prva je na listi najutjecajnijih glazbenika mlađih od 21 godine prema izboru američkog časopisa Billboard. Novozelanđanka hrvatskih korijena punim imenom Ella Maria Lani Yelich pretekla je Justina Biebera (20), koji se našao na trećemu mjestu. 

Pončo je komad za poželjeti. Udoban je i topao, lako se kombinira i odlično skriva sitne nedostatke. Vole ga Cara Delevingne, Sarah Jessica Parker, a i mnoge domaće zvijezde. 

Predimenzionirane slušalice obožavaju naši nogometaši, a nije im odolio ni Justin Bieber. One stižu u različitim bojama i idealne su za sve koji se žele izgubiti u dobroj glazbi. 

Posjeti joomboos.24sata.hr