10 stvari koje ne smiješ raditi kad mu upoznaješ roditelje

couplegoals@instagram
Vaša veza je već postala dovoljno ozbiljna i došlo je vrijeme upoznavanja najvažnijih članova obitelji-roditelje. To je situacija u kojoj mnogo toga može poći po zlu.
Vidi originalni članak

Kako piše HuffPost, ovih deset stvari nikako ne bi bilo poželjno napraviti pred njegovim (ili njezinim) starcima, ukoliko želiš ostaviti dobar dojam:

1. Većinu vremena uplašeno šutjeti i čekati da oni tebi postavljaju pitanja. Nitko ne voli povučene i sramežljive osobe u društvu, a pogotovo ne da takva osoba postaje dio obitelji.

2. Previše pričati o sebi. Neprestano se hvaliti svojim dosadašnjim životnim uspjesima bez interesa za teme u koje bi se i drugi mogli uključiti.

3. Hvalisati se i uljepšavati istinu o sebi. Nitko ne očekuje od tebe da u tim godinama dobiješ Nobelovu nagradu tako da pretjerano hvaljenje samog sebe će samo naživcirati sugovornike.

via GIPHY

4. Konstantno tipkanje po mobitelu. Kao što to nije pristojno kada si na kavi s frendovima, na ručku kod partnerovih roditelja je duplo nepristojnije.

5. Često pričati o novcu. Čak i ako jesi materijalist/ica u duši i smisao tvog života se vrti oko novca, tu ćeš osobinu morati prikriti ukoliko im se želiš svidjeti.

6. Ne pričaj neukusne viceve. Premda je neki pomalo prosti vic možda bio ispričan u tvojoj obitelji i nasmijao sve prisutne, u tom trenutku jednostavno neće biti primjeren.

7. Doći u neprimjerenoj odjeći. Ostaviti ćeš jako loš dojam pojaviš li se u ‘kućnom izdanju’, primjerice u trenirci ili pretjerano sređen/a u svečanom izdanju. Zlatna sredina će roditeljima biti najugodnija oku.

via GIPHY

8. Nametati svoje mišljenje ukoliko dođe do ozbiljnijih društvenih tema. Najbolje bi bilo saslušati njihovo mišljenje i barem se pokušati složiti s njima. Ulaženje u neke velike rasprave i polemike ne može donijeti ništa dobro.

9. Izbjegavati teme poput religije, politike itd. Kao što je već rečeno, mala je vjerojatnost da ćete dijeliti mišljenje oko ovih tema pa ih je pametnije preskočiti.

10. Zaboraviti udijeliti nekoliko komplimenata o tome kako je ručak bio izvrstan. To je nešto što se jednostavno mora napraviti kao i ponuditi pomoć prilikom pranja suđa. Naravno da će te odbiti, ali važno je pokazati dobru volju.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

Posjeti joomboos.24sata.hr