10 super filmova koje možeš pogledati na Valentinovo

instagram/youtube
Odabrali smo 10 filmova koje biste mogli pogledati večeras. Bilo da Valentinovo provodite solo, s frendicama i frendovima ili s partnerom ili partnericom!
Vidi originalni članak

Dan zaljubljenih vrijeme je kao stvoreno za dvije zaljubljene duše - i film ispod dekice. Ili za solo ljude i također - film ispod dekice! Iskopali smo deset super filmova koje možete pogledati na Valentinovo, ali i na valentinovski vikend - i svi su dostupni na Netflixu.

1. Ibiza

Ova romantična komedija snimana je u Hrvatskoj sredinom 2017. godine, a radnja prati tri prijateljice koje su se iz New Yorka zaputile prema Ibizi te se njihov poslovni put zatim pretvorio u nešto mnogo više...

2. To All The Boys: P.S. I Still Love You

U nastavku Netflixovog hita, punog naziva 'To All the Boys: P.S. I Still Love You', Lara Jean i Peter nastavljaju svoju vezu, ali kad se na vratima pojavi John Ambrose, Lara Jean će se morati zapitati je li moguće biti zaljubljena u dvojicu istovremeno te tko je zapravo njezina prava ljubav.

Ako niste, pogledajte i prvi dio ove filmske uspješnice!

3. The Kissing Booth

U filmu pratimo život jedne tinejdžerke koja se nikad prije nije zaljubila, a onda se odjednom zaljubi u dvojicu istovremeno! U svog najboljeg frenda i u njegovog starijeg brata...

4. Love, Rosie

Rosie i Alex najbolji su prijatelji od malih nogu, a onda u jednom trenutku odluče da su možda nešto više od prijatelja... No, može li njihova veza uspjeti ili za to ne postoji šansa?

5. The Notebook

Ova klasična ljubavna priča o velikoj ljubavi između Noah i Allie i svih prepreka koje su morali prekoračiti kako bi mogli biti zajedno je savršena za Valentinovo. Čak i ako ste je gledali već deset puta...

6. Mamma Mia!

Sophie ima 18 godina, uskoro se udaje, a nikad nije upoznala svog oca. Jednog dana pronalazi dnevnik svoje mame u kojem ona opisuje svoje tri velike ljetne ljubavi pa ih sve zove na vjenčanje kako bi otkrila tko je od njih njezin otac!

7. Angus, tange i pravo pravcato ljubljenje

Ovo je priča o šašavoj tinejdžerki čije misli neprekidno vrludaju između razmišljanja o odrastanju, ljubavi prema jednom simpatičnom dečku i organizacije velike rođendanske proslave koja mora biti za pamćenje!

8. Bachelorette

Dražesna Becky se udaje za zgodnog Dalea, a preostale članice školske klike priredit će joj djevojačku večer za pamćenje u New Yorku! No, onda će neke stvari krenuti po krivu...

9. Set It Up

Priča prati dvoje asistenata iz New Yorka, Harper i Charlieja, koji gotovo da i nemaju vlastiti život zbog iznimno zahtjevnih šefova, Kristen i Ricka. No stvari se počnu mijenjati kad shvate da su istom problemu i kad pronađu rješenje za cijelu situaciju – odluče 'spojiti' svoje šefove kako bi oni mogli napokon prodisati.

10. Someone Great

Radnja prati Jenny koja prekida devetogodišnju vezu i zatim se mora nositi s time da više ništa nije kao prije. Depresivna radi razvoja događaja, a i činjenice da se seli zbog posla, nagovara prijateljice da imaju zajedničku večer za dobra stara vremena i zabave se kao nekad!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr