10 znakova da si loš frend iako misliš da nisi

Svatko od nas će za sebe reći kako je sasvim dobar (ako ne i genijalan frend) no ovih deset stvari će ti otkriti koliko si stvarno nekome ‘pravi prijatelj’.
Vidi originalni članak

Pogledaj koje osobine nekoga čine groznim frendom, piše Thisisinsider.com:

1. Ne može ti se vjerovati.

Bilo da obećaš zajedničko učenje koje na kraju otkažeš ili jednostavno ne možeš zadržati nijednu tajnu za sebe. U svakom slučaju, nisi osoba od punog povjerenja.

2. Osuđuješ.

Svi smo mi ljudi i svatko može u nečemu pogriješiti, no ako ni ne pokušavaš razumjeti frenda već ga jednostavno samo osuđuješ za njegove postupke, nisi pravi frend.

via GIPHY

3. Ne daješ frendu slobodu.

Uvjeren/a si kako on baš uvijek mora biti tu za tebe i kako on u svom životu ne može imati drugih frendova osim tebe. Nimalo kul!

4. Neprestano tipkaš na mob.

Svaka vaša kava se svodi na tvoje odgovaranje na poruke ili jednostavno sređivanje fotki za Instagram. Tvom frendu sigurno nije baš zabavno.

via GIPHY

5. Ne pojavljuješ se na frendu bitnim događajima.

Uredu je iz opravdanih razloga nekada propustiti bitne događaje poput rođendana itd., no ako se to ponavlja češće, a nikada nemaš opravdan razlog, to nije okej!

6. Natjecateljski si nastrojen/a.

U svemu moraš biti bolji/a i neprestano se imaš potrebu natjecati i nabijati na nos frendu kako si uspješniji/a od njega. Ovo će svaku normalnu osobu otjerati od tebe.

via GIPHY

7. Čim se zaljubiš, zaboraviš frendove.

Normalno je da u početku nove veze želimo što više vremena provesti s tom osobom, no ukoliko u potpunosti zanemariš frendove radi toga, to te čini groznim frendom.

8. Nikada nemaš love.

I to uvijek bude izgovor da frend plati cugu ili ti posudi lovu. Pod hitno prestani s tim jer iako misliš da je to nebitna sitnica koju nitko ne primjećuje, itekako je bitno i nitko ne voli imati uz sebe frenda koji nikada nema love.

via GIPHY

9. Svijet se vrti oko tebe.

Kada god razgovarate, tema nekako uvijek završi na tvojim problemima i kave vam izgledaju kao tvoj višesatni monolog.

10. Uvijek mora biti po tvome.

Ne uvažavaš tuđe mišljenje i svaki put kada se frend ne slaže s tobom ili ne želi ispuniti tvoje želje, naljutiš se i odeš.

via GIPHY

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr