5 genijalnih filmova za vikend

greenbookmovie/instagram
Na prvom mjestu je ovogodišnji dobitnik Oscara, morate pogledati taj film
Vidi originalni članak

Planirate ovaj vikend provesti negdje u prirodi, a navečer doma, ščućureni pod dekicom? E pa, u tom slučaju imamo savršene filmove koje možete pogledati, da baš ne pregledavate 35. reprizu nekog rom-coma iz 2008. koji će možda biti na TV-u. Evo koje filmove mi biramo:

1. Green Book

Istinita priča inspirirana prijateljstvom Afroamerikanca i Talijana, glazbenog virtuoza Dr. Dona Shirleyja i njegova privatnog vozača Tonyja Lipa ove godine osvojila je Oscara, a nevjerojatno je duhovita, lijepa i posebna, pa je i bez obzira na to vrijedi pogledati. 

2. Roma

Ovaj Netflixov hit ove godine bio je jako blizu osvajanju Oscara za najbolji film, međutim, iako to nije osvojio, morate ga pogledati. Film realno prikazuje život spremačice u Meksiku 70-ih godina i priča priču koja je daleko od glamura i slave...

3. Povratak Mary Poppins

Nastavak filmskog klasika savršen je za gledanje s obitelji!

4. Glass

Ako vam se gleda neki uzbudljiv triler, ovo je savršen odabir. Inače, ovo je nastavak prošlogodišnjeg kino hita 'Split', koji nam je predobar.

5. Bohemian Rhapsody

Okej, iako vjerojatno ne postoji osoba koja već nije pogledala ovaj genijalan film o Queenu i Freddy Mercuryju, ako sluuuuučajno nisi, onda je ovaj vikend vrijeme da to promijeniš!

Posjeti joomboos.24sata.hr