Ove slavne cure imale su susrete s duhovima!

arianagrande@instagram
Bliži nam se noć vještica i internetom kao i svake godine u ovo doba počinju kružiti strašne priče o duhovima i misterioznim neobjašnjivim pojavama...
Vidi originalni članak

Kako piše Seventeen, u slučaju da nikada nisi vjerovao/la u duhove, priče ovih slavnih cura bi te mogle razuvjeriti.

1. Selena Gomez

Sel je u više intervjua dala do znanja kako je uvjerena u postojanje duhova te spiritualnih pojava oko nas koje ne možemo objasniti niti dokazati, a svoj je strah od duhova potvrdila gostujući u emisiji kod Jimmyja Fallona gdje je otkrila kako na svom pametnom telefonu ima instaliranu aplikaciju ‘radar za duhove’ te da ju obavezno uključi svaki put kada je na turneji u drugoj državi, jer se već susretala sa sličnim jezivim pojavama.

2. Miley Cyrus

Miley je prilikom posjete Londonu radi održavanja turneje odsjela u apartmanu u kojem je već prve večeri imala osjećaj prisutnosti nečije duše. Idućeg dana joj se učinilo kako čuje glas dječaka, a kada je ugledala duh dječaka kako sjedi u umivaoniku, od šoka je otišla iz apartmana te saznala da je u tom istom prostoru prije postojala pekarnica u kojoj se dogodio požar u kojem je stradalo nekoliko ljudi (pa tako i djece).

3. Ariana Grande

Ari je 2013. god za časopis Complex izjavila kako vjeruje u izvanzemaljce i duhove te da bi bilo glupo vjerovati kako smo mi jedina vrsta na planeti. Ispričala je svoje jezivo iskustvo kada se našla u Kansasu te posjetila groblje koje je slovilo za ukleto. Uslikala je groblje kako bi ga poslala svom menadžeru, ali joj je na mobitel stigla obavijest kako se fotka ne može poslati jer je prevelika i sadrži 666 megabajta. Jezivo, zar ne?

4. Rihanna

Svoje jezivo iskustvo s duhovima Riri je doživjela 2013. godine (baš čudno kako su se svi mistični događaji izdogađali baš na broj 13. ).  Te je godine slavna pjevačica odsjela u hotelu opsjednutom duhovima u Los Angelesu. Radi jezivih glasova i vriskova Rihanna nije mogla zaspati čitavu noć, a već je idućeg dana odlučila promijeniti hotel. Logično!

5. Demi Lovato

Demi je svoj prvi susret s duhom doživjela sa samo osam godina. U blizini nje, nalazila se napuštena kuća u koju bi odlazila s prijateljima i jednom prilikom joj se ukazao duh u obliku djevojčice imenom Emily. Demi je mjesecima razgovarala s njom i sve češće odlazila u ukletu kuću, no kada je njena majka vidjela što se događa, zabranila je Demi ‘druženje’ s Emily doživotno.

Jeli se tebi ikada dogodio bliski susret s duhom?

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr