5 mjesta za prvi dejt koja nisu kafići

Fashiongoals/instagram
Navikao/la si da ti svaki prvi dejt izgleda kao klasičan odlazak na cugu koji završi šetnjom po gradu i nedostaje ti ideje za nešto interesantnije?
Vidi originalni članak

Portal Elite Daily je složio listu od nekoliko prijedloga gdje bi mogao/la provesti prvi dejt, a to mjesto ne uključuje alkohol ni kafiće.

1. Kuglanje

via GIPHY

Ovo je igra koja nikada neće izaći iz mode i super je prijedlog kako možeš provesti svoj prvi dejt s osobom koja ti se sviđa, a ne poznaješ je dovoljno.

2. Escape room

via GIPHY

Donedavno je ova igra bila rezervirana isključivo za veće ekipe, no odsada postoje i varijante isključivo za parove. Kroz ovu igru ćeš bolje upoznati svoju simpu, zbližiti se s njom te se dobro zabaviti.

3. Piknik

via GIPHY

Park u blizini jezera bi bilo idealno mjesto na koje možeš odvesti simpu imajući sa sobom dekicu i nekoliko sitnica za prigristi. Imat ćete nekoliko sati za opuštanje i razgovor.

4. Lunapark

via GIPHY

Raspitaj se gdje je u tvom gradu smješten najbliži lunapark (ili igraonica te vrste) i zabavi se sa svojom simpom kao nikada prije ni s kim.

5. Kino

via GIPHY

Ovo možda nije toliko inovativan prijedlog no savjetujemo ti da na prvi dejt svoju simpu odvedeš na horor film. Naime, dokazano je kako gledanje strašnih filmova zbližava partnere u kratkom roku.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr