5 modnih trendova koje nam donosi 2019.

stylebysjw / instagram
Ako si zaljubljenica u modne trendove i jedva čekaš saznati što će se nositi u godini koja je pred nama, vrijeme je da saznaš odgovor na to pitanje
Vidi originalni članak

Portal Glamour nam donosi listu modnih trendova koje su najavili vodeći svjetski modni dizajneri za 2019. godinu.

1. Veliki šeširi

Premda su do sada nešto popularniji bili manji šeširi i kape, čini se kako je na pomolu nešto drugačiji trend. Premda su 'oversized' šeširi karakterističniji za ljetne mjesece, postoje i super jesensko-zimski primjerci.

2. Široke kratke hlače

Ako si prošlo ljeto provela u popularnim vrućim hlačicama, ovo ljeto bi ih trebala zamijeniti nešto dužim i širim krojevima.

3. Neonske boje

Ovo je jedan od trendova koji su nam Kardashianke donijele prošlu sezonu, a čini se kako će biti jednako popularan i ovo ljeto.

4. Lude balerinke

Za nešto elegantnije kombinacije, umjesto štikli odaberi malo drugačije balerinke upečatljivog uzorka.

5. 'Pufasta ramena'

Ovaj trend će biti jako dobro poznat našim mamama i bakama, a čini se kako se i ove sezone pufasta ramena vraćaju na velika vrata.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr