5 najkul outfita za izlazak

Bez obzira koji stil inače furaš i na kakva mjesta izlaziš (ovisno o vrsti glazbe koju slušaš), za tebe smo pronašli nekoliko super otfita za izlazak koji ti mogu poslužiti kao inspiracija.
Vidi originalni članak

1.Poslovni look

Naravno da nije poanta izgledati kao da si dojurila iz ureda u klub, već jednostavno nekim odjevnim predmetom (Sako ili hlače od ženskog odijela) iskombinirati malo ozbiljniji, a elegantan outfit.

2.Kulerica

Tko kaže da izlazak mora podrazumijevati visoke potpetice i neudobne haljine. Budi dovoljno opuštena i hrabra te iskombiniraj trendi kombinezon sa svojim omiljenim tenisicama. U udobnoj odjeći ćeš se i ti osjećati ugodnije te širiti pozitivnu vibru.

3.Cvijetić

Mislimo da cvijeće jednostavno nikada neće izaći iz mode, a super je i to što haljinice ovog tipa možeš nositi i kao dnevni i kao večernji look. Izgledati ćeš preslatko.

4.Klasika

Klasična mala crna haljina biti će idealan izbor za tebe ako nemaš volje previše razbijati glavu oko "smišljanja tople vode" što obući za izlazak.

5.Joomboos

Ovaj look namjenjen je samo najhrabrijim curkama. Odvaži se kombinirati sve što se ne da kombinirati. Spoji nespojive boje, uzorke i komade odjeće. Budi jedinstvena i upečatljiva gdje god da se pojaviš tu večer.

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Posjeti joomboos.24sata.hr