5 najuspješnijih teen serija svih vremena

JoomBoos, Pixell, Canva
I dok ti uživaš u svakoj novoj epizodi Istog sna, nekada je tvoja mama na isti način s nestrpljenjem iščekivala novu epizodu svoje omiljene teen serije. Donosimo ti popis teen serija koje su obilježile generacije.
Vidi originalni članak

1.Beverly Hills 90210 (1990.)

Ova dugovječna tinejdžerska sapunica prati živote skupine mladih ljudi koji žive u elitnom dijelu Bevery Hillsa, njihove srednjoškolske dane u "West Beverly Hills Highu", kasnije kalifornijski fakultet i na kraju zaposlenja.

via GIPHY

 

2. One Tree Hill (2003.)

Američka tinejdžerska dramska serija smještena u fiktivni gradić Tree Hill u Sjevernoj Karolini prati živote dvojice polubraće Lucasa i Nathana Scotta. Njihov burni odnos koji utječe na njihove prijatelje, obitelj, ljubav glavna je okosnica serije.

 

via GIPHY

3.Hannah Montana (2006.)

Serija Hannah Montana prati Miley Stewart, 14-godišnjakinju iz Tennesseeja, koja se doselila u Kaliforniju sa starijim bratom Jacksonom i ocem  Robbyjem. Serija je pokupila mnogo vrijednih nagrada poput ,,Teen choice award-a".

 

via GIPHY

 

4.Tračerica (2007.)

Serija Tračerica (Gossip Girl) snimljena je prema bestselerima za mlade Cecily von Ziegesar, a govori o životima povlaštene skupine tinejdžera jedne privatne škole s Manhattana.

via GIPHY

5.Isti san (2016.)

Treba li što dodati? Prva hrvatska YouTube serija koja je po pregledima prešišala mnoge TV projekte. Ostaje nam samo s nestrpljenjem iščekivati svaku novu epizodu nove sezone koja izlazi svakog četvrtka u 12h.

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Posjeti joomboos.24sata.hr