5 pravila o ljubavi koje ti donosi 2019. godina

saamopetraa@instagram
Bez obzira jeli ti prošla godina donijela više uspjeha ili neuspjeha na ljubavnom planu, ukoliko želiš mnogo uspješniju godinu po tom pitanju, vrijeme je da poslušaš neke od naših savjeta.
Vidi originalni članak

Kako piše PopSugar, primijeniš li ovih pet ljubavnih savjeta za 2019. godinu, biti ćeš puno zadovoljnija po pitanju veza i ljubavi:

1. Odnosi se prema partneru kako bi htjela da se on odnosi prema tebi.

Premda ona izreka 'dobro se dobrim vraća' ne vrijedi uvijek u stvarnom životu, ukoliko budeš pažljiva prema svojoj boljoj polovici, veća je vjerojatnost da će ti vratiti istom mjerom. Čak i ako to ne bude tako, barem ćeš znati da gubiš vrijeme s pogrešnom osobom.

via GIPHY

2. Posveti se vezi u onoj mjeri u kojoj se posvećuješ i sebi.

Uđeš li u vezu, nemoj zanemariti svoj život koji si vodila do tada te svoje potrebe i stvari koje te vesele. Dakle, važno je da održavaš balans u životu između prijatelja, hobbyja i partnera.

via GIPHY

3. Upuštaj se u avanture, ali budi oprezna.

To što ti se neki frajer učini totalno lud i zabavan s kojim bi mogla provoditi nezaboravno vrijeme, to ne znači da bi on bio spreman za ozbiljnu vezu i iskrenu ljubav tako da bi ti u konačnici mogla ostati slomljena srca.

via GIPHY

4. Nemoj zaglaviti u lošoj vezi.

Toksične veze, prepune svađe, ljubomore i suza neće donijeti ništa dobro ni tebi ni partneru i takva veza nema nikakvu budućnost. Neka 2019. bude godina velike odluke kada ćeš odlučiti prekinuti vezu u kojoj nisi sretna.

via GIPHY

5. Poradi na vlastitom samopouzdanju.

Vjera u sebe je veliki korak ka uspjehu kako u ljubavi tako i u životu općenito. Budeš li voljela sebe, voljet će te i ljudi oko tebe te tvoj partner.

via GIPHY

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr