5 savjeta za savršenu masturbaciju

Samozadovoljavanje je prirodna ljudska potreba i svatko od nas ima vlastiti recept za savršenu masturbaciju. Mi ti donosimo 5 savjeta kako bi ovo iskustvo doveli na potpuno novu razinu.
Vidi originalni članak

1. Odaberi savršeno mjesto.

To može biti tvoja soba, kupaona ili neko treće mjesto gdje se osjećaš najugodnije. Najbitnije je da si sam/a i ne postoji rizik da će netko banuti iznenada.

 2. Riješi se obiteljskih fotografija.

Dokazano je da se većina ljudi ne može opustiti ukoliko su okruženi fotografijama roditelja, baka i djedova usred intimnosti. Tako da radije odaberi prostoriju gdje tih fotografija nema.

via GIPHY

3. Stvori svoj idealan ambijent.

Uz čašu tvog omiljenog pića i senzualnu glazbenu top listu s YouTubea ili iTunesa lakše ćeš se opustiti i više uživati.

4. Istražuj malo YouTube.

Ukoliko ti je potrebno pogledati pokoji “prljavi” video prije nego li se kreneš “igrati” sam/a sa sobom, YouTube će ti svakako biti od koristi.

via GIPHY

5. Izazivaj se!

Prije nego li prijeđeš na glavni događaj, možeš najprije lagano prolaziti prstima po cijelome tijelu sve dok ne osjetiš požudu za samim/samom sobom. Iščekivanje će dodatno pojačati intenzitet orgazma.

Sada napokon i ti možeš nositi LayZ-evu majicu! JoomBoos misli na tebe i omogućio ti je da navijaš za našu repku u popularnim majicama iz spota "Moja Croatia". 

Od danas možeš kupiti Moja Croatia majice na stranici ŽUTI KLIK.  

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Posjeti joomboos.24sata.hr