5 slavnih parova koji će se (vjerojatno) vjenčati 2019.

sophie turner / instagram
Zaruke su pale, sad je vrijeme za sljedeći korak
Vidi originalni članak

Iako je bila i u znaku razvoda, 2018. je bila i u znaku zaruka, što znači da ćemo u 2019. imati mnogo celebrity svadbi. Pa, ovo su samo neki slavni parovi koji će se vjenčati sljedeće godine, piše Seventeen.

1. Justin Bieber i Hailey Bieber

Okej, tehnički su već vjenčani, ali navodno za sljedeću godinu planiraju veliku, tradicionalniju svadbu.

2. Kylie Jenner i Travis Scott

Iako se već nazivaju 'mužićem i ženicom', tek planiraju svadbu za sljedeću godinu. Valjda... Rekli su da će to biti uskoro, pa pretpostavljamo.

3. Debby Ryan i Josh Dun

Josh iz 21 Pilotsa imao je najbolji mogući dar za Debby ovaj Božić - zaručnički prsten.  A nakon što su zajedno još od 2013. godine, vjerojatno im u 2019. predstoji vjenčanje i svi njihovi prijatelji su preuzbuđeni!

4. Lady Gaga i Christian Carino

Gaga je zaručena još od prošle godine, a možda će u 2019. naći vremena i za vjenčanje!

5. Sophie Turner i Joe Jonas

Iako se baš i ne žure sa svadbom jer su zaručeni već nekoliko godina, možda ih brak njegovog brata i Pryanke Chopre potakne da i oni odu korak dalje.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr