5 stvari koje možeš raditi za Praznik rada

only_berger/Instagram
Danas je praznik rada, dan kada se sigurno želiš odmoriti od svih obaveza koje obavljaš svaki dan. Još uvijek nemaš plan kako ćeš provesti prvi maj? Okupi ekipu i ne čekaj više ni minute jer ti donosimo 5 cool aktivnosti koje danas možeš isprobati.
Vidi originalni članak

1. Meetup YouTubera na Bundeku

U JoomBoos corneru na Chill&Grillu danas u 15 sati možeš upoznati neke od svojih omiljenih YouTubera! Tamo te očekuju LayZ, Fran, Dennis Domian, Bruno Lukić, Live Your Dreams, 8rasta9, 10ficho i Two Crazy Beauties. Tamo možeš i sudjelovati u nagradnoj igri - slikaj se s LayZem kod Nescafe photo walla i objavi sliku uz hashtag #frapirajslayzem. U 17:30 on proglašava pobjednike, a možda baš ti budeš taj sretnik.

via GIPHY

2. Chillanje u prirodi

Nakon meetupa možeš ostati chillati uz roštilj na Bundeku. Ponesi si dekicu, povedi ekipu i uživaj na proljetnom suncu. Nema bolje od mirisa roštilja, dobre ekipe i toplog vjetra u kosi.

via GIPHY

3. Dan u toplicama

Iznenadi mamu i najbolju frendicu sa spontanim izletom u toplice, na bazene ili wellness. Curama uvijek dobro dođe vrijeme za sebe, a dok to možeš raditi s najboljim curama u svom životu, zabava je zagarantirana.

via GIPHY

4. Ručak s frendovima

Koliko često se ti i cijela ekipa uspijete vidjeti od svih silnih obaveza? E pa danas je savršen dan da okupiš ekipu i da odete klopati u vaš omiljeni restoran. Najedite se, družite se, podijelite račun i nema bolje provedenog vremena.

via GIPHY

5. Gledanje omiljene serije 

Ako ne voliš pritisak oko toga da moraš iskoristiti dan, uvijek možeš ostati kod kuće, u toplini svog kreveta. Pusti si omiljenu seriju, napravi XXL porciju kokica i naruči pizzu. Uvijek je dobro imati lijeno vrijeme samo za sebe, ipak se sutra vraćaš u stvarnost.

via GIPHY

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Posjeti joomboos.24sata.hr