5 stvari koje te čine totalnim geek-om

Pripadaš li skupini ljudi s kojima se nitko ne druži i uvijek se nekako izoliraš iz ekipe i zujiš sam. Ovaj popis će ti pomoći otkriti jeli to tako.
Vidi originalni članak

1. Odbijaš poziv na svaki party.

Frendovi su te već toliko puta zvali na neko zajedničko druženje, a ti uvijek uspiješ pronaći dovoljno glup razlog da ih odbiješ.

2.  Sa svakog tuluma odeš prvi.

Izdržiš sat ili dva na mjestu gdje se ekipa zabavlja, a onda se lukavo iskradeš bez pozdrava jer ipak sutra moraš učiti ili pomoći baki plesti goblene.

via GIPHY

3. Odbijaš svako druženje s frendovima zbog učenja.

Svaki put kada se nešto organizira među ekipom tebi je baš uletio neki ispit od životne važnosti i ako se za njega savršeno ne pripremiš propasti će svijet.

via GIPHY

4. Nikada nisi bio/la na dejtu.

Imaš pametnijeg posla u životu od dejtanja i nitko nije dovoljno dobar (i pametan) za tebe.

via GIPHY

5. Misliš da si najpametnija osoba u Svemiru?

Tvoj smisao za humor je najbriljantniji, raspolažeš najkorisnijim informacijama i ničiji mozak se ne može mjeriti s tvojim. Čestitamo! Nadamo se da te ne dira previše činjenica da te vjerovano većina ekipe hejta.

via GIPHY

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručno potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Posjeti joomboos.24sata.hr